Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pécsre bemész a enduro deposokhoz Suzuki kereskedö is egyben.
a posta elég jól lefedi az országot ha minden kötél szakad
Hali skacok! Pécs környékén, vagy akár Baranya-megyén belűl lehet Husqvarnákhoz szerezni alkatrészt valahol? Mert ha igen, akkor egyértelmű, hogy TC 250-esem lesz HA összejönnek a dolgok... Kössz a választ
én lehet hogy lecserélem az enyémet tavasszal egy régebbire, aztán azt jól felhúzom meg idom szett rá az újabbikból és kész
fűzöm a kereket, megjön Laci haverom, aszondja, nem igaz hogy a ktm anya nem jó bele. mondom neki nem és kész ebbe nem lesz ktm cucc. erre előves egy marék anyát, ami dettó ugyanilyen mint az enyém, csak 2mm-rel rövidebb a nyaka (szerinte 1 hónapja a kocsijában van áááááááá)
Foxinredsox jóvoltából :)

(szabad itt ktm-ről irni? ;) )
Nah végre!
ma jó napom volt
hirtelen elegendő küllőanyám lett
Köszi.
Küldtem mailt.
gy emailt dobjál az info@husqvarna-racing.hu-ra, meg kell rendelnem "suzuki"
Ok Kössz!
küüüggyéé máá eggyet
22000Ft a felfogató csillapitással 28,6os kormányokhoz plusz magasitó meg 5200Ft
Van polcon. egy email ide cimmel: info@husqvarna-racing.h
küldöm emailen holnap reggel.
ööö... én nem tárolnám, de nincs más választásom. A kocsi mellet van kb 1 méterre és elég stabil az állvány (Bull),
SOS
Szia!
Kérdésünk lenne!
Van egy husqvarna 600 TE motorunk és alkatrészre lenne szükségünk (vez. lánc feszítő) évjárat: 1999
Lassan 4 hónapja várunk alkatrészt de ez az alkaltrész nem jön meg, ha tudsz másik csatornát ezen alkatrészek beszerzésére azt nagyon megköszönnénk! Vagy valami megoldást ha tud valaki akkor várjuk a jelentkezését!
Előre is köszönjük!
Bűvölöm a "régi-új" gépem...
Micsini?
Én meg várom a matrinka képet, árral. (no meg a cumót )
Miért is?!
na mennyiért tudsz hozni ilyet ez a második meg mi
Hali!

510 fogaskerék áttételeket tudnál írni? Kössz!