Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt a Berges ruci Jöhet a Kitt
Még gondolkodom rajt!
részemröl adhatod is postára(futárral)
aztán ha megjött a csomagom az anyákkal, majd visszaküldöm
Mester! Jó lesz így?!

francba, a postás sehol
És tényleg , csak amin más már ordít, azon ez még néma!
Pedig van neki, csak elég halk...
Nálam nincs hangja... Amúgy jól rongyol a srác néha nagyon keskeny "folyosón" az ezrőbe!
Te miről beszélsz?
gyó micsoda fertő mivanitt
Na most merje valaki azt mondani, hogy nem a témába vág!
Bocsi, de nekem is kell! Láttam ám, hogy van még hely bőven!
Ni má' gyarapodunk
muhahaha! Ment az 5ös! Ja, hogy ez nem galéria!
Csak a miheztartás végett! Nem tudtam magamban tartani.
Ki mondta hogy nem ismerem a Vertematit
Volt

Nem védem én...ha szar, elmondom azt is...pl. az újabb fajta 4T (450-530) EXC blokkok szerintem kukába valóak...örökké valami baj van velük és lehet hogy a fékpadon nagyon erősek meg nyomatékosak, de menni velük sokkal szarabb mint a régebbiekkel...amúgy szerintem ez az egyik óriási baja a KTM-nek hogy iszonyatos pénzeket ölhetnek a marketingbe...ahelyett hogy annyival is olcsóbban adnák a motorokat...
Bye
Dávid, létezik makett.

Szili hivj fel!

ciao all
Na ezt még beszurom és akkor megyek: egy régi olasz márka, ami még mindig olasz kézben van. Vertemati juniort ismerem, jo srác és nagyon szurkolok nekik, az biztos hogy az elsö vásárlok közé tartozom majd.

GD, ez egy ínyencfalat, remélem tudod értékelni. Bár a márkát ugysem ismerik, soha nem lehetett 0% hitelre és 200.000ft-os cash backflowal megvenni. Cumija sem volt soha. De van spiritje mint a huskynak ezt pénzért nem lehet megvenni.
A szoba 8 (mivel 3 órára kell csak ) a szőke pedig 30/óra.
Hagy csinálja... de ne a haski fórumbaaaaaaaaaaaaa!
98-ban jöttek ki az első ilyen gépek, előtte az összes KTM is himbás volt

volt elötte?

te miért nem mész el marketingesnek nekik? Véded öket mint egy oroszlány a kölykét és a pennyt sem kapsz érte. Bár énsem kapok, én szeretem a huskyt, ez a baj.
mennyi egy szoba a hotelotokban? tudod az amelyikben a szöke van, nem a fekete és nemis a vörös.