Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kija pöcköm vagy te?
Köszi Selyem fiú! .. Legalább érthetően írnál .. Mert szar se értek az előbbi hozzászólásodból !
-Hatalmas 1 figura vagy -- ja és a bukód tetszik a szőrös kobakod
Megy ám!
Megy a buli
Modorod töretlen!
Figyel, neki ezt mondták! Tuti igaz! Ha azt mondták akkor az így is van! És amúgy is akit megkérdezett mind ugyanezt mondta! Mert csak őt kérdezte meg!
Végülis ha már apuci-anyuci megcsinálta azt a forrást ahonnan pénz folyik úgy lehet is venni 1,3 milká-ért szar motort
Örülj neki!
Ahhoz pedig, hogy kinek mennyi pénze van, senkinek semmi köze ifjú páádáááváán!
Több mindenkit ismerünk. És mi van, ha az az ismerőse Renatto-nak pont egy világi haragosa? Akkor is elhiszed amit mond?
Működőképes motorom
Egy igazi megbízható MSN barát?

"persze persze h így olcsóbb hisz tele vagy pénzzel itt írja a srác" te tényleg zokni vagy! ha valami olcsóbb ahhoz pont nem szükséges hogy tele legyek pénzzel!

OMFG csináld kicsi, csináld!

Mid van még?!
Olyan mondta akit ismertek! legyen ennyi elég! renatto te olyan vagy mint 1 kisiskolás itt másolgatsz .. van motorom igaz h csak 50 es de 1500 km-nél többet ment nálam lassan a 17 ezret tekerem bele ... beta ! persze persze h így olcsóbb hisz tele vagy pénzzel itt írja a srác mekkora egy partiarc vagy ! ezért szeretnek biztos!
Hát kérdeztek és elmondtam
Ohh, nem haraxom! (erre a végén még visszatérünk )

"Azt az 1500 km-t amit beletekertél a gépbe..." azt is a határon tekertettem bele, mert így olcsóbb volt!

"Olyan személytől tudom aki mindent elmondott .. azért is írok!" ezek az igazán HITELES EMBEREK akik nem merik felvállalni!

"Én nem veszekedni jöttem... " akkor nagyon gyengén csinálod, mert nagyon úgy tűnik!

"Na ennyi és azt másold be.." miért nem másolod be miről regélsz kicsicsillag?!

Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!

Most akkor az adatlapodon vagy itt hazudozol? Vagy csak hazudol össze-vissza és belekavarodtál...
Ki tájékoztatott a motor "állapotáról"?

Gondolom nem fogod elmondani, de hátha
Van Motorom Ne Haragudj!
-Épp ez az hogy egy motoros fórum , és az emberek kérdeznek , tanulnak , tapasztalnak a másiktól jót és rosszat! Azt az 1500 km-t amit beletekertél a gépbe abból valami hatalmas tudásod nem lehet! Más komoly dologból te viccet faragsz! Hányszor kell járatni a te motorodat mond már meg ? Olyan személytől tudom aki mindent elmondott .. azért is írok! Én nem veszekedni jöttem csak az van h nem esett jól amit írtál! "Tőlem azt csinálsz amit akarsz " És pont nem azt másoltál be amit kellett volna de azt te is tudod! Nagy motorszakértő! De azért szerintem lehet többet "konyíttok" a dolgokhoz mint Te! Na ennyi és azt másold be amit valóban beszólásnak szántál pusszcsííííí
Rejtély számomra mivel bántottalak meg ennyire téged, de azért beollózom a hozzászólást. Mikor "basztattalak" hogy: "1esben nem dob le talán a Husky!"?! Ez pedig annyira "fecás":"Ha annyira értenél a géphez akkor most miért áll a motorod ? Áruld már el... " és mekkora szerencsém van, pont ő is itt van hirtelen!

3989. hsz.

Te akartál "Őrülni"..hát tessék! Szervíz itt sincs, 220km innen is (Bp). Ezek a motorok randalírozásra, duhajkodásra születtek hu-hu-huligánoknak! A kérdés az hogy 510 vagy 610? Ha pályázni akarsz, keményebb futóművet, nagyobb fogyasztást, kisebb tankot, keményebb ülést és qvaerős motort (59LE), könnyü motorba (117kg) akkor 510. Ha kevésbé pályázol, inkább városba, puhább futóművet, kisebb fogyasztást, nagyobb tankot, puhább ülést, és beéred erős motorral (52 LE), picit nehezebb motorhoz (142kg) akkor 610.

Ui: Ne foglalkozz itt holmi jött ment majmokkal akik csak annyit tudnak mondani hogy 510. Azokba a garázsokba bergek meg 630asok motorok állnak, persze azt mondják hogy 510. Ennyike.

SM 610

felvétel indul: rec (on)

A hozzászólásoddal mindent elárultál magadról, így kommentálnom nincs mit.

Ui: ez amúgy 1 motoros fórum, ami ugye neked nincs...

Drz-400SM

"Tudok amit tudok!"

biztos rossz fát tett a tűzre...lehet benne valami.... ...és ezek a Kritikák
Hello! Újra itt vagyok ! Jól beszólhattok a "kis" puha pöcsű fasznak" .. Na szóval én csak annyit akarok . ahogy olvasgatok itt a Fórumon Renatto te neked akkora szád van mint öreganyámnak a valaga , közben meg szerintem szart se értesz a motorokhoz , és engem basztatsz hogy 1esben nem dob le talán a Husky! Ha annyira értenél a géphez akkor most miért áll a motorod ? Áruld már el... Azt hittem értelmes választ lehet kapni , nem olyan stílusban mint a kocsmában az alkoholisták! Na jolvan mind1 leszarom az egészet .. Nem érdekel h húszon akárhány éves vagy ... Ennyi puszi mindenkinek kösz a lehetőséget! SM 4EVER
07.18-tól