Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! Neked is B.U.É.K! És minden Huskys társnak!
Nah még hányszor csúsztattad az oldalán a gépet, amíg hazaértél?!
Én is Boldog új Évet szeretnék kívánni minden Husky tulajnak( Dávidnak, Renattónak,Szilinek és boldog névnapot neki hisz Szilveszter van .... és sorolhatnám) - Ja és Janinak is!
BoldogÚjÉvetKívánok!
Foxinredsox:
Jó címre küldted a csomagot? Kínából má megjött, a kézbesítő szerint ha nálam nincs, má vissza kellett menjen hozzád.
nem vetted még észre hogy a srácok akikkel itt beszelgetel nem a VB menő versenyzői?
itt amirő szó van az az hogy ha van egy cross motorod cross futóművel ami elég hamar elfogy aszfalt használatnál vagy van egy utcai motorod amiben hasonlóan alkalmatlan a futómű aszfalt pályára, akkor ezeket hogyan lehet alkalmassá tenni aszfalt pálya használatra.
Talán azért mert leginkább csak két véglet van a motorgyártásban: az olcsó, dögnehéz utcai motor fos futóművel meg a szénné könnyített üzemórás versenygép
Nekem is tök fölösleges az EXC ~50 lóereje, talán ha 30-at kihasználok belőle, viszont ilyen súllyal és futóművel egyszerűen nem kapni más motort
Ez a sár mondjuk tényleg nem volt az...a táv (~70 km) felétől vason fékeztem mert a sár teljesen elkoptatta a fékbetéteket (a gyári vastagság kb. egyharmada volt induláskor)

Nem, az pont jó...így ha berugózik a kerék, akkor se feszül meg teljesen...
Pályagép?! A szó amit keresel Dual Purpose. Szóval...
Ez már nem egészséges! A láncod nagyon be van esve vagy csak úgy tűnik?!
ha valakinek nincs szüksége pályagépre akkor minek vesz verseny motort amit igazából pályára gyártanak?
a többire ki sem térnék, látom mélyen megérintett a személyes véleményem
jah és az én apukám akkor is erősebb
ezzel pont nálam mellé nyúltál. Mint mondtam már távolról sem vok "sebességmániás", ettől függetlenül mentem már 200-al motorral is (nem én vezettem), de nem vonz. Nekem 80-100- bőven elég. Szóval az astra jöhet. Akkor vegyek MZ-t? Az is megy annyit... Voltam kint Rabócsi ringen is párszor. F@szán körbejártam, de ennyi elég is volt a pályázásból! Ez az én nézetem, de felőlem elkezdhetünk "csatázni" erről!
nekem azt mondták öö csinálja de az alkatrészt neki is be kell hozzni és ugy értesültem nem küldi ki rentgeteg versenyzőő megy az ööfajta futómüvel nem csak ktm husaberg és ilyenek amibe gyárilag WPvan sok kawwa honda suzi megy de az drága a WPgyárt mindenbe.........
Én mondjuk az egyszerű dizájn híve vagyok: egységesen fekete motor...

valahol a sár alatt
na most aztán tényleg bye. (csodálom hogy giraffe még nem járt itt )
nem jobb egy trabant ami megelöz 200al mint egy agyon optik tuning astra (vagy bármi) ami nem éri el a 200at? persze fagyizonal jobb az astra. És nem a trabisat fogják dicsérni hogy milyen franko technikai egyedi dolgokkal felspékelve. Itt a felszinüségröl van szó, erre van igény.

A srác egyik ismerősömnek a széria DRZ futóművéből faragott olyat hogy majd' beszart tőle...és kívülről semmi nem látszott belőle...szóval nem ügyetlen, az tuti!

Meg Öhlins szerviz tudtommal nem lehet csak úgy bárki...
Nincs az az optika ami mindenkinek tetszene. Lásd felni festés.
Futomü tesztek Kakucson. A jo szaki a vezetési stilust, a gumit és még nagyon sok mást vesz figyelembe. jo futomüvet csak akkor lehet csinálni, ha el tudod mondani mi mikor és hol a gondod. ha ez nem megy soha nem lesz jo a futomü csak jobb. ez nagyon összetett.
én erről nem hallottam hogy nem ő csinálja, ugyanis ahogy Myki77 mondja én is csak jót hallottam róla, meg akár igaz akár nem, már kész van...
Ezért írtam, hogy ezt már megbeszéltük. De mivel púposkodsz nem bánom: A matricával is csak még 50k ha már ilyen precíz vagy! Az pont a fele a 100-nak. Értem. ÉRTEM. El lehet könnyen verni 100-at optikára könnyen és abbol már lehet kijönne a "futómű" is... És ha tudnád is értelmezni amit olvasol nem jutottunk volna ide, mivel épp az volt az egyik fő téma, hogy valaki épp azért választja az olcsó "sufnituningot" mert nincs szüksége "pályagépre"... ha már az iróniánál jársz, a felnicsík azért jó mert sz@rok a köridőre! Néha gondolkozz más fejével is.
komplett 120
nem szarnám le, mert kiküldeni teis tudod, és sporoltál.
nagyon sokan dicsérik ha WP csak öö jöhet szóba
na ciao!