Amikor gumit néztem én is néztem Sport Attackot (új ára 30k a hátsó), ami ettől jobban tapad, de puhább, szóval jobban is kopik és ha jól sejtem a Race még puhább lesz. Amikor cserélték a gummat megkérdezték, milyne a "Contifos", mert mindenkinek pikk-pakk elfogy...
Ja-ja, az volt. Már elfogyott. Tapadása rendben volt, bár néha kanyarba döntésnél "elnyúlt-megugrott". Én már kopottan kaptam és olyan 1500km-et mentem vele. Szerintem még amikor a motor a garázsban áll, akkor is kopik a gumi! Szerintem nagyon gyorsan... Többet nem vennék.
Jaja! Erre én is kiváncsi lennék. Nekem is gumit kell nemsokára vennem és kiváncsi vagyok én is hogy milyenek a tapasztalataid erről a gumiról! Mennyire vált be? Meg vagy elégedve vele? Nem bántad meg hogy ezt vetted? Kanyarban amikor a lábtartó már szikrázik nem érzed úgy hogy még lehet dönteni? Előre is kössz a választ!
faszom...felét lehagyta ez a szar..
folytatás: közúti körülmények között!
Hamarosan akarok gumit venni,és eddig a következők a befutók nálam:Contiforce SM,Conti Race Attack Street és Michelin Pilot Power 2ct(bár ez utóbbi 2 nél félő,hogy ha földesúton is baszatom neki,ott könnyen megsérülnek és akkor szopás van.... )
Tényleg fos a Contifos?
Előre is köszönöm!
BUÉK!
Csáó Renatto!
Jól látom,hogy a masinádon ContiForceSM gumi van/volt?
Mi a véleményed erről a gumiról(mennyire tapad jól,mennyire könnyedén dönthető a motor,kopott állapotban hogy viselkedik és kb mennyit bír?
Írd ki vazze a fórumra... na... na írd ki Leraktam a szarvát ma! És?
Ebből mi a tanúlság? Ne mássz fára, mert elüt a villamos.
Na egyébként úgy vót, hogy betonról kanyarodtam vizes fára (egy miniárokra volt fapadló helyezve) és mikor ráfordultam a fára 1esben és gázt adtam akkor jött létre a mutatvany
A cross gumi nem szereti a vizes fát. Ezt kimerem jelenteni
folytatás: közúti körülmények között!
Hamarosan akarok gumit venni,és eddig a következők a befutók nálam:Contiforce SM,Conti Race Attack Street és Michelin Pilot Power 2ct(bár ez utóbbi 2 nél félő,hogy ha földesúton is baszatom neki,ott könnyen megsérülnek és akkor szopás van.... )
Tényleg fos a Contifos?
Előre is köszönöm!
BUÉK!
Jól látom,hogy a masinádon ContiForceSM gumi van/volt?
Mi a véleményed erről a gumiról(mennyire tapad jól,mennyire könnyedén dönthető a motor,kopott állapotban hogy viselkedik és kb mennyit bír?
Jó a sécóm, mi?
(ügyeletes voltam, egy csepp alkoholt se ittam, viszint ma 11kor keltem )
Gyerekek 2010 is ugyanolyan, mint 2009. 2010-ben is tök másnapos vok a piától!
motoros kolegának
Írd ki vazze a fórumra... na... na írd ki Leraktam a szarvát ma! És?
Ebből mi a tanúlság? Ne mássz fára, mert elüt a villamos.
Na egyébként úgy vót, hogy betonról kanyarodtam vizes fára (egy miniárokra volt fapadló helyezve) és mikor ráfordultam a fára 1esben és gázt adtam akkor jött létre a mutatvany
A cross gumi nem szereti a vizes fát. Ezt kimerem jelenteni