Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eltéve! CNC-s cucc meg toovábbi carbon!
Hat gondoltam, hogy nagy az erdeklodes... Meg is ertem. Nagyon franko cucc... Es mik a kovetkezo Husqvarna-Racing Parts ?

UI: De azert nekem felretesszel egyet, nem ?
Ha addigra még lesz! utána kelet rendelnem már
hat igen. En is elore kerultem.. Tudod sok a melo es vizsgak... Nem kell, majd jovo hetvegen elviszem :)
jéé, nincsak

küldhetem a frameguard-ot?
A börruhárol kell képet csinálnom, tudod hogy van az, a ruha mindig máshol van mint a fényképezőgép

lehet leküldöm, felprobálod és kész!
Nekem lehet, hogy van még egy eladó kétrészes börruha:
Nem küldted végül a képeket a nadrágról és a börruháról...
hogy ki mit gyárt... a forma az KTM kész!
ez Acerbis supermoto sárvédő.univerzális,szal se ktm se berg se husky,illetve mindegyik
nekem is ilyen sárvédőm van/volt a WR 250-en..... egy 2007-s sm125 ről vettük le....szóval valószínűsítem hogy nem "narancs"-e ez sem....
Ám nekem tetszik! De ha "télleg kötömö" akkor !
Viszont a hűtőről egyből elpárolog a víz, ami ezután felszáll egészen a bukóig, ahol alulról beszivárog és a szemüvegen/plexin lecsapódik... Szóval ez nem túl biztonságos, már ha érted!
Persze izlések és pofonok! tiszteletben tartva.

amugy formára narancssárga, de valami okos még kivágta "jobb" legyen a hűtés!
hátul kivágva hogy a vizet meg koszt egyböl a hütökre dobja, ha jol tapad az első gumi akkor egy kavicsot is felkap és vizteleniti a motort
nemtom de szerintem fasza
Ez milyen sárvédő? Kátéjem vagy esetleg berg?!
Zsír az első sárvédőd Honnan szerváltad, vagy szerezted? Nekem is jó lenne
mint egy BMX-nek a lábtartója, hátul esésnél le fog törni, nem jó alubol. de te tudod. az első srávédő meg

elrontottam a napodat?
Jól értem hogy 16k a 4 db akkor?
Bukógomba ,valakinek?
4000/ db alu
Eladó egy TE 610,SMR 570,TE 570... gépekhez is jó kuplungkar 1500 ft.ért és egy nagyon szép,pár hónapot használt Smith SME krossz szemüveg sötétített fóliás! Ára:6.000 ft. Postai utánvétellel is!
tudjuk hogy sérült a leked Fényesre, a carbonra gondolsz?
Le vagy maradva
Akkor gyári...