ez onnan jött hogy a pannonián nem látni tul sok suzukit. Vorlicek is majdnem egyedül van a Dirk Spaniol (DSR) által részére épitett suzukival.
De jövöre ráültetlek az enyémre pancsin és akkor látni fogod hogy nincs mitöl tartani. Amugy én bizom ebben az olasz bayor koprodukcióban, és nem azért mert ... hanem azért mert nekem bevált.
én félek tőle mert olasz azért nem veszek apriliát sem pedig az nagyon tetszik volt már kawám suzuki ktm most megint suzuki nekem ez vált be a legjobban hozzá teszem hülyén hangzik de 3 és 5 óra közt cserélem az olajakat de a suzukikra még nem költöttem mást a futómű az egy szar de a többi az nagyon strpa bíró mint mondtam nekünk csóóóróóknak nincs pénzünk 30 üó ként felujitásra örülünk ha saját igényeinknek és és elvárásainknak megtudjuk épiteni a motort de én nem jáárok a pannonia ringre ez tegnap honnan jött neked?
NEm olvastad amit én irtam, foxhunter meg nem ugy gondolta, csak irta. neki nem a magyar az anynyelve. ezért kérem elnézni neki.
A felni a motorján Excel, a küllök és a furás a felniknek meg alpina. specko küllök és furás ami lehetövé teszi hogy nincs belsö. Az agyak meg factory racinges.
Ööööööööö, mivel birom a kritikát, elolvasom a véleményed és ennyi. Egy gyári SXV felniről van szó, amit fel akartam dobni egy kicsit. Mivel én nem pályázom, nekem nem számitanak a másodpercek, nem számit a kerék súlya, agy, ...stb. Egy kicsit kreativ vagyok- az élet más szintjén is -ennyi a lényeg, és ezért nem hiszem, h a gagyi szinten lenne a megjelenés. Amúgy meg nekem nem kellene rá spórolnom, hogy vegyek az általad is favorizáltból egy párat! Csak mivel nem használnám ki-nem kell! A többi fórumtársnak köszönöm a támogatást!
légszürö ha nagyon kell utána nézek. Az Xtrig befogók meg valamennyivel olcsobbak lettek, de hivj fel kedden.
Első, hátsó.
De jövöre ráültetlek az enyémre pancsin és akkor látni fogod hogy nincs mitöl tartani. Amugy én bizom ebben az olasz bayor koprodukcióban, és nem azért mert ... hanem azért mert nekem bevált.
A felni a motorján Excel, a küllök és a furás a felniknek meg alpina. specko küllök és furás ami lehetövé teszi hogy nincs belsö. Az agyak meg factory racinges.