Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állitolag ekte verseeny kerekek 32 küllös magyarba talán 3 garnitura van a vorlicek is ilyennel szaladgál
És a színes lánckerék?! Azt honnan nikerült?
Szerintem is gyönyörű az a festés és megfizethető áron. És a motor is igényesen van "kialakítva"!
Szép felni!
renatto menyi km cibáltál bele a mocidba?persze ha nem titok.
Wáááá! ez gyönyörű! Az enyémen is ilyen felni van, csak az excel felirat néhol megkopott. Ez gyárilag így volt agyazva?!

Az az alpina felirat sztem csak matrica és azért van rajta mert olyan küllők vannak benne! Szerintem.
na mi van alján alpina oldalain excel akkor most ki ééé gagyi kicsit magamra vettem hogy sértegeti a kosatt ilát szerintem tuti a motorja
itt meg az enyém eredetibe
Hm. Fogalmam sincs!
nekem matrica cincs
ako enyém naon gagyi
az alját nézd renato
háát az is csak gagyi matrica követve az olcsóóságot hogy valaki szavaival éljek de nekem jooo mert nincs pénzem alpine excel keverékre dee én motorozni akarok és megfelel nagyidsd ki ez most mi alpina excel
nem lehetne 17˝-ba inkáb
Nah csak, hogy lásd egy úr vagyok csináltam neked egy olyat ami megy a motardodhoz! Egy fasza magyarosat! Remélem nem nagy a kerék, szerintem így pont befér a moci alá (21"), de ha pályázni akarsz megcsinálom 18"-ba is!
Ez kezdésnek jó is! Amúgy a felnid az festve van vagy azon is "csak" matrica a felirat?!
na szevasztok vitatkozósok ma mit kell meg vitatni?
Na látod épp ezért van lekicsinyítve! Csak gépen.
tényleg festettél,vagy csak a sz gépen probálkozol?
képröl nem tom eldönteni
Páádááváánn! Ha kérhetném! Jó közepes, majd nem kettes?!
hááááááát ifjú tanitványom,mitis mondhatnék
Fasza fiam 2-es!
Majom. Ne fikázd a gyönyörűszép ótvarmetál ekszel felnimet!
Hát..... elég cigány munka ez inkább olyan alsóbb kategóriás design Az enyém jobb!
Hali!Pesten keresnék Husqvarna alkatrészeket!
Valaki tudna ebben segíteni?
Belezavartam mi?
Haha! Közben rájöttem, hogy csak a gépem viccelt meg, mert neked nincs is berged! Bocsika!
Kedves rechner! - (ezt mindannyian tudjuk, hogy nem így van , de most kérdezni akarok valamit és olyankor - azt mondják - így illik! )

Láttam a galériádba , hogy a bergen színes lánckerék van. Az saját festés vagy ha "bolti" akkor áruld már el honnan szerváltad?!