Mire leírtam volna már Renatto naggyából leírt mindent!
Én 14 pínzér vettem "használtan" a gumikat de még nagyon pöpec volt. Nagyon sokat mászkáltam vele erdőben, szakadó esőben, sárban, szántásban stb. Így utólag nem bántam meg, hogy megvettem. Telókon kicsit tekergetni kellett.
Elszórakáztam vele. Annyi, hogy az első gumi egy kicsit széles volt mivel 3,5es felnire húztam rá. Néha tolta az eljét, de nem volt vészes. Jó buli volt. Nemnagyon voltam még ezelőtt erdőben. (SM-el már voltam de nem ilyen "alaposan" )
Unokaöcsémmel jártam vergődtem. Volt olyan, hogy szakadó esőben 3 órát motoroztunk. Gatyáig áztunk. De zsír volt Cross szettre nem volt lóvém, így maradt ez a megoldás. Télére megteszi. Hétvégén megint megyünk
Nézegettem én is és 20k-ból akár új gumival is kijöhet, a használt persze kevesebb. Neki rubber + mitas gumik vannak rajta, hátul 130-as és a 5" felni barátian szét is húzta. Az élményeket, tapasztalatokat majd ő elmondja, de elég sokat mozgott vele, többnyire susnyásba, "dzsindzsásba", tökön-paszulyon!
Dávid rh8dg mondj már nekem pár szót ezekről a gumikról amiket az sm szettre tettél fel télire. 15-20 pénzből össze tudnám vadászni, megéri anyira hogy hóban elmajomkodjak meg terepen kicsit lazulni vele?
Nincsmit!
Ha netalántán Szabolcs-Szatmár-Beregig tévednél az erdőben, akkor csörögj!
Peace
amugy tudtam csak elbasztam na . örülsz?
köszi az infókat !
Ha az egeret ráviszed a nick nevemre, akkor tisztán látszik, hogy az "q"
Mivel nekem alapból enduró volt a gépsas igy talán jobb lesz ezekkel a telókkal.
Na de még a kérdésem az lenne hogy milyen széles volt az első gumid. 120körül?
a Q az meg g nek látszik bocsika
Én 14 pínzér vettem "használtan" a gumikat de még nagyon pöpec volt. Nagyon sokat mászkáltam vele erdőben, szakadó esőben, sárban, szántásban stb. Így utólag nem bántam meg, hogy megvettem. Telókon kicsit tekergetni kellett.
Elszórakáztam vele. Annyi, hogy az első gumi egy kicsit széles volt mivel 3,5es felnire húztam rá. Néha tolta az eljét, de nem volt vészes. Jó buli volt. Nemnagyon voltam még ezelőtt erdőben. (SM-el már voltam de nem ilyen "alaposan" )
Unokaöcsémmel jártam vergődtem. Volt olyan, hogy szakadó esőben 3 órát motoroztunk. Gatyáig áztunk. De zsír volt Cross szettre nem volt lóvém, így maradt ez a megoldás. Télére megteszi. Hétvégén megint megyünk
TE530R
RH8DQ
"Egyebet nemtudok mondani"
elsőre lennék kiváncsi, mert arra lövésem sincs mekkora kéne
Dávid rh8dg mondj már nekem pár szót ezekről a gumikról amiket az sm szettre tettél fel télire. 15-20 pénzből össze tudnám vadászni, megéri anyira hogy hóban elmajomkodjak meg terepen kicsit lazulni vele?
Valaki tud nekem segíteni te 610 szerelési rajzban?Hol tudom beszerezni? Előre is köszönöm a segítségeteket.
lábon a gép, holnap még légszűrő tisztítás, olajcsere, aztán csak marad még egy kis hó
http://www.htmracing.it/cms/in...
Nincs véletlen valakinek egy robbantot géprjaz egy husqvarna te 610 es blokkrol? Mert ha valaki tudna küldeni aszt megköszönném.