Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

husaberg kerék jó lehet átalakítás nélkül husqvarnába?
ahogy a gépkönyvet nézem, 10W40 et írnak bele, de API nincs megadva, de valahol azt olvastam, hogy "SG"-nél magasabbat motorba nem "illik" tenni.
A yamahámba 5w30 api SL-t szoktam tenni, de az a mindenmindegy kategóriában indul, annak ami nem árt, az használ.
Valami nagyon "lelakott" verdával nyomhatja, alig jön ceróra...
valaki nem tudja ennek a zenének a nevét ami megy a videó alatt?
Szegény csákó! Látszik, hogy válság van, új gumira sem futja!
Így én is kibírnám! Azt csinálja amit szeret, meg még pínzt is kap! gyáááá
Legalábbis én az enyémbe azt raktam és semmi gondom nem volt vele! Hibátlan!
Nem rakj bele még véletlenül se! Castrol olajat kell bele rakni! Mint írták! 10-40w Power 1 GPS! De nekem Foxinredsox írta még az 5w-40-et! Ha ősszel használod!
Hello mindenkinek! tavaszra megvalni keszulok a mocimtol (R125) es erdekelne par velemeny az SM125rol ,esetleg szemelyes tapasztalat,mert az egyik lehetoseg csere tekintetben. Szal ha valaki valami infoval tud szolgalni (tartossag,fogyasztas,milyen idokozonkent szervizelni/ dugocsere stbstb) akk megkosszonnem :)
Én Motul 10w40 300V 4t full synthetic double ester párti vagyok! De kinek a pap kinek a paplan!
10w40 Castrol ACTEVO
Nem jó bele ugyanaz az olaj ami a kocsikba kell! Nehogy belerakd! Kimondottan MOTOR olajat vegyél bele!
garázsban, de nem fűtött (bár a kocsival ha beállok a V6 kicsit befűti a helységet )
Azaz olajjal van valami speckó igény, vagy jó bele az az 5W30/5W40 is ami a kocsiba megy?
Hol tárolod a gépet? A nagyon hideg nem jó!Én télen hetente párszor azért elindítottam és nem volt gond az elindítással! Meg hát elvileg amikor bejönnek a hidegek/ősz eleje/ 5w-40-es olaj kellene bele!
Lefekvés előtt told be a nappaliba! Reggel hiába lesz kint akár -10 fok, a mocid tuti pöccre indulni fog!
Önindító
Hali,
Valami jó trükköt ismertek amitöl nem fél órát kell rugdalni a mocit hogy ebben a hidegben elinduljon?
Te610 '97
Na? Nemtán bealudtál?
Igenis Apu!
10re ágyban, 11re otthon!

Még a héten suli van. Utána pucu verés Nemsok vizsgám lesz. Kb 5-6

Szóval lehet menni motardozni