ahogy a gépkönyvet nézem, 10W40 et írnak bele, de API nincs megadva, de valahol azt olvastam, hogy "SG"-nél magasabbat motorba nem "illik" tenni.
A yamahámba 5w30 api SL-t szoktam tenni, de az a mindenmindegy kategóriában indul, annak ami nem árt, az használ.
Nem rakj bele még véletlenül se! Castrol olajat kell bele rakni! Mint írták! 10-40w Power 1 GPS! De nekem Foxinredsox írta még az 5w-40-et! Ha ősszel használod!
Hello mindenkinek! tavaszra megvalni keszulok a mocimtol (R125) es erdekelne par velemeny az SM125rol ,esetleg szemelyes tapasztalat,mert az egyik lehetoseg csere tekintetben. Szal ha valaki valami infoval tud szolgalni (tartossag,fogyasztas,milyen idokozonkent szervizelni/ dugocsere stbstb) akk megkosszonnem :)
garázsban, de nem fűtött (bár a kocsival ha beállok a V6 kicsit befűti a helységet )
Azaz olajjal van valami speckó igény, vagy jó bele az az 5W30/5W40 is ami a kocsiba megy?
Hol tárolod a gépet? A nagyon hideg nem jó!Én télen hetente párszor azért elindítottam és nem volt gond az elindítással! Meg hát elvileg amikor bejönnek a hidegek/ősz eleje/ 5w-40-es olaj kellene bele!
A yamahámba 5w30 api SL-t szoktam tenni, de az a mindenmindegy kategóriában indul, annak ami nem árt, az használ.
Azaz olajjal van valami speckó igény, vagy jó bele az az 5W30/5W40 is ami a kocsiba megy?
Valami jó trükköt ismertek amitöl nem fél órát kell rugdalni a mocit hogy ebben a hidegben elinduljon?
Te610 '97
Még a héten suli van. Utána pucu verés Nemsok vizsgám lesz. Kb 5-6
Szóval lehet menni motardozni