Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát benne vannak nyakig a motorban
Remélem kész már a motor! 3 óra max. és pöcröff.
Háhóóóóóóó...............

Valaki?
Mindenki ilyen koránfekvő? Mindjárt kezdjük a mocit csinálni már csak 2 óra 51 perc van hátra.....
A villamos is aluszik...
Elmentem alukálni, mert holnap meló akarom mondani ma délután már ! BÉKE
Ezt nyáron tény és non jó mert jól szellőzik! Nem melegszik úgy mint egy full bőr mint a berges! Szerintem egy-két csúszásnál se lenne semmi bajod! Hát még nem csúsztam benne, erről véleményt nem tudok írni! Tény a a full bőr jobban véd! Ennyi pénzért nem sok ez a ruha hisz 75 volt anno! Ha nagyon biztonságban akarod tudni magad akkor még alá vehetsz protektor inget meg felveszel még egy pár térdvédőt a nagyobb biztonság érdekében!
azt láttam hogy a piros része bőr, de a feketét nem tudtam eldönteni hogy az most mi. Hát nekem full bőr kéne, nemtom ez az axo mennyire lenne biztonságos egy esésnél.
Hát ez nem full bőr ruha! Ahol piros ott ott bőr a ruha! Egyébként két pici kis körömnyi égésnyom van rajta mert hozzáért a bal lábam a pufóhoz! De ha érdekel körbe lefotózom és elküldöm a képeket
Az anyaga olyan berik bőrruha minőségű és a protektorok vannak benne, ja és sérülésmentes?
Szerintem kényelmes! Ha érdekel ennyiért oda adom én is mert, nem használom! Gyűjtök a dobra
Ez egyrészes bőrruha akkor, és kényelmes meg jó minőségű az anyaga? Úgy látom ez is supermotos mert nincs rajta térd koptató.
http://www.kepesmotor.hu/egyre...

Ezt nem én árulom! de ilyen és 54 es!
Hát az enyémnek is elektromos baja volt azt hittem, aztán kiderült hogy aksi, miután kinyírt vagy 4-et. Akárhányszor rámértek minden jó volt. Most vmi noname aksi van benne és ez bírja a nagy indítóáram felvételt. A régi varta volt, de próbáltak más márkát is.
A Berges jó, mert feszül! Az axot meg én is ugy használom h kiveszem belőle a protektorokat mert van egy protektoringem és arra veszem fel a ruhát! Pill keresek az aprók között és belinkelem!
Pocakba?
Nem ad szikrát és nem a gyerta a rossz... Szal elektromosság...
az 52es picit kicsi már szerintem.
egy berik dzsekim van az 52es, de ha aláveszem majd a gerincvédőt akkor az 54es is jó szerintem. 75kg vagyok. De ez milyen axo neten se tudsz róla képet mutatni?
Dávidnál van de csináltatok fotót róla és elküldöm! Nem tudom milyen magas vagy és ? kiló? de biztos jó! Nekem egy kicsit bő mert nem vok eleresztve 65-66kg ---Ideális verseny supermotosúly
Bergest használsz huskyhoz? Mutass már egy képet akkor az axo-ról.
Nekem van egy Berges full bőr ( 52-es) Meg van egy Axo 54 es ez eladó ha kell mert csak dísznek van itt
Mért mi baja lehet a 610nek?
Nekem titán akra dob van rajta csak már régi a kép a mociról. Én WRP-ből ha választanék a titánt tenném aminek karbon a vége, de csak azért mert nekem az jönn be. Egy jó bőrruhát kéne most a télen beszereznem, anélkül nem tudok vele pályázni.
Úgy látom többen nem alszanak ilyenkor !