Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vicces Piúúúú ez a Renatoo
Amúgy is csak azt írták hogy vesznek, hogy minek azt nem mondták... lehet a polcra dísznek!
Simán:P Bogáti srácok megoldják
Körzőt vonalzót elő!
Haha! Ez egy igen jó hír akkor.
Rászerkesssszük'
2008-as modellekre nekik nincs is dob...
Dávid ha 2 veszünk még ócsobb lesz
Ki tud ettől is olcsóbb dobot mint a Parilla? WRP karbon dob lesz szerintem:)
Felvettelek
Igazából mondhatni, hogy otthonosan mozgok a 125ös gépek világában, tudsz adni egy MSN címet? Vagy vegyél fel, ott az enyém a lapomon, köszi szépen előre is!
Nekem is ilyen van, már több mint 1 éve megvan de nem bántam meg hogy megvettem szerintem nagyon jó kis motor! Fogyasztása 5 liternél nem megy feljebb, 1 liter olaj kb. 1500km-re elég, ez se rossz egy 125-től, a végsebessége alattam (72kg) 140km/h, eddig egy dugattyút kellet benne cserélnem, de az az én hibámból történt (olaj ellátás). Ha érdekel még valami akkor kérdezz.
azt mindjárt gondoltam :P
Na de mégis, milyen a gép? alapvető dolgoakt elmondhatnál..
Erre mit mondjak?
köszi, de kihagyom
Engem majd csak jövő nyáron érdekel :P
TZR csere? :D
Nekem véletlenül van 1 eladó
Szevasztok hölgyek-urak!
Husqvarna SM 125 S-ről véleményetek? Erősen elkezdtem gondolkodni, hogy jövőre milyen 125-öst vegyek... És ez viszonylag új is, 2T is, meg árban sem annyira vészes...
Segítségeteket köszi ;)
főiskola
'97-es TE610-en küllőket cserélt már valamelyikőtök?
mi a mérete? esetleg más típusé jó hozzá?

thx
Z
Persze, vannak pénzért nem megvehető dolgok is...de a garázst meg a veteránmotorokat pénz nélkül megszerezni és fenntartani azért valljuk be elég nehéz volna...
nem minden pénz kérdése.
Házamban van egy galériás rész ott állnak.

rechner, hétvégén megyünk motorozni, csatlakozhatnál. Ez lampe rád is vonatkozik.
dobj emailt: info@husqvarna-racing.hu
Hát nem