Igazából mondhatni, hogy otthonosan mozgok a 125ös gépek világában, tudsz adni egy MSN címet? Vagy vegyél fel, ott az enyém a lapomon, köszi szépen előre is!
Nekem is ilyen van, már több mint 1 éve megvan de nem bántam meg hogy megvettem szerintem nagyon jó kis motor! Fogyasztása 5 liternél nem megy feljebb, 1 liter olaj kb. 1500km-re elég, ez se rossz egy 125-től, a végsebessége alattam (72kg) 140km/h, eddig egy dugattyút kellet benne cserélnem, de az az én hibámból történt (olaj ellátás). Ha érdekel még valami akkor kérdezz.
Szevasztok hölgyek-urak!
Husqvarna SM 125 S-ről véleményetek? Erősen elkezdtem gondolkodni, hogy jövőre milyen 125-öst vegyek... És ez viszonylag új is, 2T is, meg árban sem annyira vészes...
Segítségeteket köszi ;)
Persze, vannak pénzért nem megvehető dolgok is...de a garázst meg a veteránmotorokat pénz nélkül megszerezni és fenntartani azért valljuk be elég nehéz volna...
Na de mégis, milyen a gép? alapvető dolgoakt elmondhatnál..
TZR csere? :D
Husqvarna SM 125 S-ről véleményetek? Erősen elkezdtem gondolkodni, hogy jövőre milyen 125-öst vegyek... És ez viszonylag új is, 2T is, meg árban sem annyira vészes...
Segítségeteket köszi ;)
mi a mérete? esetleg más típusé jó hozzá?
thx
Z
rechner, hétvégén megyünk motorozni, csatlakozhatnál. Ez lampe rád is vonatkozik.
dobj emailt: info@husqvarna-racing.hu