Hát nekem az kéne:) Vagy az importtőrünktől egy arrow ha jó árban be tudja szerezni mert mondjuk meg a legtöbb 2008-on az van és zsír! Tavasszal majd meglátom És te ? Melyiket raknád fel?
2 nap alatt csak összerakjuk. Holnap reggel 8kor már kezdjük. Legjobb lenne, ha holnap estére már mehetnék vele. De az se gond ha még vasárnap is csinálni fogjuk. Nem kapkodjuk el. Nehogy mégegyszer szét kelljen szedni. Nyugodtan ráérősen. :)
" Holnap egész nap szerelés lesz" - meghívlak 1 bambira, ha vasárnapra nem marad! De szerintem ebből az lesz, hogy vasárnap szomjasan fogsz szerelni! De örömmel!
Még nincs se rendszerem se dobom. Ma kaptam meg az 530as kittet. Holnap egész nap szerelés lesz. Ha már múkodni :) fog a moci, akkor szerzek rá egy nyitott dobot. Meg most úgyis szar idő van. Majd nyárára beújítok valami dobot vagy renszert.
Nekem a 4,25ös gyár felnin volt 165ös slick gumi. A láncba nem ért bele. Csak annyi gáz volt vele, hogy a gumi szélét lehúzta. Ez döntögetésnél volt sz@r, mert hirtelen elengedett a gumi.
Katt ide !
Remélem nem lesz semmi gond