Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, ha gondban leszek hívlak 1Nlőre megoldom.
Most em , h én is jól elszartam az egész estét itt a gép előtt
Cakát!
Az elé meg befekszek én
Az elé meg felverek 1 sátrat és abba alszok!
Senki sem tud aludni vagy mindenki éjszakás?
És ha levenném ezt a gondot a válladról, lemennék a mocidért és vigyáznék rá?.?.? Bármikor lejöhetnél megnézni!
Há' nemtom
Legbiztosabb ,ha semmid sincs, v amid van, azt viszed magaddal egy tatyóba ,mint a hajlékonyak
a 3. kocsival meg a 2 kocsi elé a külső kapu mögé Ja és a táviránytós ferrárit se felejtsd el
2ütemű 4e km a váltóolaj gyárilag előírt preiódusa
Mondjuk mióta nálam van, kb. 5e km-t mentem vele és már 3x cseréltem váltóolajat...de lassan sztem megint kéne...
5000km-es olajcserén nyomod?
"hát igen, legyen könnyü, legyen erös, ne zabáljon és 5000km-ként olajcsere"

Az EXC-mre majdnem 100%-osan illik a leírás...a "zabálás" mondjuk relatív, egy postásYamahához képest nyikván sokat eszik, de ahhoz képest a TE250 is...
Akkor azt mondod a másik kocsival álljak az ajtó elé a lejáratba, hogy az ajtót se lehessen kinyitni?!
pff! az nem lehetett csendes meló! Ez beszarás, ilyen van?
Itt irták vmelyik topikban az idén , h pont az eléparkolt kocsi tetején átrángatva vittek ki a garázsból talán egy Hayabusát v ezres sportmotort
De ne fessük az ördögöt a garázs falára ,
Azt hiszem a riasztóárusok ezt hívják "önerőből lophatatlan" védelemnek! Nah az enyémen most az lett telepítve! Ingyen. Sajnos ennek a "renszernek" az eltávolítása viszont nem lesz ingyen!
Én elég paranoiás vok és eléggé aggódok pedig a motor alattam van a garázsba leláncolva, úgy hogy a kocsi miatt nem is lehet kitolni. Bár most meg vok nyugodva, mivel nincs benne akksi és amúgy sem ad szikrát azzal sem!
Hm... kitudja!
Már ráadtam a hangot... este 11kor már nem illik zavarni másokat!
Felvetettem már ezt a házbabehozás dolgot , de heves tiltatozást váltott ki a nőnemü egyedeknél, csak a kisfiam nembánta volna.
Am ami nagyon kell , úgyis elviszik. Bárhonnan , bárkitől , de még szerencsére a kp, az ékszer meg a műszakicikk jobban megy mint a motoralkatrész.
Csak okosban név nélkül...
Jah, hogy nőt?
Azt megoldom .....
Csak ülj rá szerintem, nehogy arra ébredj egy kis szendergés után, hogy megmelegítették a verdát. Bár akkor is izzadni fox, deh nem ugyanaz lesz az érzés, mint a tűz mellett! Én tuti a nappaliban tárolnám, ha hajnalba felkelnék, azért megcsodálhassam!
Ne irigykedj, lesz még neked is , amit csak a szemed megkiván
Húszévesen én Etz-ket meg pancsikat szegeltem félnapokat, h egy hétvégét motorozhassak.
Nem múlt el róllam azóta sem ez az agybaj, de nem gáz, vannak még páran igy ezzel.
Egy gurtnitól egy picivel volt többe .
Mit sikerült?
Még soha semmibe nem használtam shell-t, de ha az lesz jó neki, ám legyen.
Olajszűrő ha jól vágom nincs is benne , csak egy hálósszűrő, amit olajcserénél ki kell mosni benzinben.
Tankolni is gondolom érdemes 95-östől jobbat.
Nem tervezem mostanság , h megváljak tőlle, hacsak vmi tornádó le nem viszi a házam a földszinéig, de még lehet akkor is inkább bevackolok a garázs egyik sarkába és ócsóból kihúzom ott egy darabig