Azért mert valakinek nincs jó kedve - ami mindenkivel megesik - nem azzal kezd itt, hogy remélem még mindig szar a mocitok... ezzel némi saját jókedvre szert téve, teszem ezt azért mert egy ilyen motornak nem kevés az ára, ezért nem is keveset kell dolgozni érte! Ennek okán senki nem örül annak ha a motorjával gond van, de sajnos a gépek ilyenek, elromlanak.
Csiplek amúgy, mert a Husqisok az ászok! Csak nincs jó kedvem, de szerintem neked se lenne! Kaptam reggel egy fasza smst! Átutalás mobilinfo 90 ezer huf:S ! Szóval érted lehet haladni ebből valamire is! És már csak 20 van belőle mire kifizetek mindent!
Ja-ja, én meg éjszakánként maszkot húzok és én vok a BATMAN! Nem tudom, hogy az importőrre haragszol-e (Jó gazdától vetted! ) vagy az egész világra, de ezt a mondatod remélem bevágják egy Husqvarnás reklámkampányba: "nem rég lett kész és már megint szar! No comment " és a végén ezzel búcsúzhatnál: Husky4EVA! Egy büszke 510 tulaj!
Mégis többet elment a motorom mint a tiéd! Nem 300 km utána adta meg magát! Meg egy kicsit is többet motoroztam mint Te! Hát ilyenek ezek a 610 Jó gazdától vetted ! Még jó nem azt választottam mert akkor most én szívnák:) ! Hát olaj,olajszűrő,megvan a tömítés is arra várok azután meg széthúzhatjuk! Remélem olyan komolyabb baja nem lesz! A csináltatás meg 40 ezer ftba fog kerülni és garanciát vállalnak rá, hiába van neked garancia nem rég lett kész és már megint szar! No comment
Hm.. Irigykedsz mi?! a garancia az garancia.. A tiédre nincs?! Kár mert bizony így a te szétvágott lehajtott vasadba neked kell majd leszurkolod a hajtokar árát, ami ugye széthullott! Gondolom még gyűjtögetsz...
530 póva'