olvasgattam itt közben a dolgokat csak írni nem nagyon van időm kicsit sokkal keményebb a főiskola mint gondoltam volna
gratulálok most már vagy kétszer erősebb a te motorod mint az enyém
azt meg már le se merem írni mikor motoroztam utoljára
Leírom a pontos technikát, hogy Én hogy szedtem ki.
Takarítottam a lencsét, mert kicsit foltos volt és beleszaladt egy pár karc. Elpukkant az agyam ás a szemüveget megcsavartam mint egy nyolcast erre a lencse kiugrott belőle Én így vettem ki. Visszarakni nem gáz, csak óvatosan bele kell pattintani.
Nem tudja valaki ha veszek a szemüvegembe egy új lencsét pl:link
akkor ezt hogy tudom kicserélni? vagy hogy van ez? ha valaki tud valamit rólla akkor ne tartsa magába
Érdekelne SM 610-re kék/sárga martica szett (tankra, oldal elemre, akár villára, telóra is) és az ára. Persze olyan ami rendelhető, azaz én is megvehetek, nem olyan amit "izé" csinált magának...
gratulálok most már vagy kétszer erősebb a te motorod mint az enyém
azt meg már le se merem írni mikor motoroztam utoljára
alul felül kifog pattani két-két helyen után jobbról marról már adja magát
vissza meg azt hiszem úgy kell hogy előbb az alsó részét kell beleoktojálni aztán meg rá igazítod a tetejét
nem bonyolult a keret nem fog sérülni
Takarítottam a lencsét, mert kicsit foltos volt és beleszaladt egy pár karc. Elpukkant az agyam ás a szemüveget megcsavartam mint egy nyolcast erre a lencse kiugrott belőle Én így vettem ki. Visszarakni nem gáz, csak óvatosan bele kell pattintani.
Lehetséges,hogy nagy hülyeséget mondok,de szerintem csak ki kell belőle pattintani...
akkor ezt hogy tudom kicserélni? vagy hogy van ez? ha valaki tud valamit rólla akkor ne tartsa magába