Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz! Még bejáratós. Karbin is állítani kell majd, de majd csak bejáratás után/ha jön a jóidő.
Progrip
olvasgattam itt közben a dolgokat csak írni nem nagyon van időm kicsit sokkal keményebb a főiskola mint gondoltam volna
gratulálok most már vagy kétszer erősebb a te motorod mint az enyém

azt meg már le se merem írni mikor motoroztam utoljára
Ok, köszi a segítséget így már neki merek kezdeni csak nem tudom még hogy milyet rendeljek hozzá
Össze lett rakva a mocc. Most már SM530R
megfogod az orr résznél és a homlok résznél és elkezded széthúzni
alul felül kifog pattani két-két helyen után jobbról marról már adja magát

vissza meg azt hiszem úgy kell hogy előbb az alsó részét kell beleoktojálni aztán meg rá igazítod a tetejét
nem bonyolult a keret nem fog sérülni
Leírom a pontos technikát, hogy Én hogy szedtem ki.

Takarítottam a lencsét, mert kicsit foltos volt és beleszaladt egy pár karc. Elpukkant az agyam ás a szemüveget megcsavartam mint egy nyolcast erre a lencse kiugrott belőle Én így vettem ki. Visszarakni nem gáz, csak óvatosan bele kell pattintani.
Uhh én nem merem kicibálni, főleg hogy kiszedni se egyszerűnek tűnik de ha visszatenni meg még nehezebb is
Nekem is Progrip van és már cseréltem benne lencsét. Egyszerűen ki kell belőle cibálni :D Visszarakni neccesebb, de nem olyan gáz.
Hello!
Lehetséges,hogy nagy hülyeséget mondok,de szerintem csak ki kell belőle pattintani...
Nekem is ilyen pro grip szemüvegem van és én sem tudom hogy kell benne lencsét cserélni pedig engem is érdekelne.
ilyen az eredeti
Nem tudja valaki ha veszek a szemüvegembe egy új lencsét pl:link
akkor ezt hogy tudom kicserélni? vagy hogy van ez? ha valaki tud valamit rólla akkor ne tartsa magába
Köszi. A 40k elég meredek... Olyan nincs amin ki van írva hogy "Husqvarna"? Mert így a sok sutyerák nem tudná hogy ez Husqvarna!
Ára: 39900Ft
Nincs már meg Neki! Elvitték!
Joccakát!
foxinredsox nincs már meg az a brutális 510es?
Érdekelne SM 610-re kék/sárga martica szett (tankra, oldal elemre, akár villára, telóra is) és az ára. Persze olyan ami rendelhető, azaz én is megvehetek, nem olyan amit "izé" csinált magának...
Szaladok is gyorsan tárazni
Beköszöntött a "rókaszezon"! Az egyik webáruházban már vadásznak is rátok!
Csináltam új galériát...