Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körbekérdezősködtem több fórumon is, hogy szerintük mi igaz ebből a bejáratásból, de konkrét választ nem kaptam senkitől.
Ezt néztem én is. Két része van. Bejáratás I. és II. Hát... sokat gondolkodtam rajta, hogy ez igaz-e vagy sem. Nem merem bevállalni az efajta bejáratást. Maradok a régi módszernél. 1000 km aztán olajcsere.
nem csodákat várok de mégis több lesz valamennyivel az utazóm.....thx
motor@andlihusqvarna.hu
www.husqvarna.hu
06302960056

Ez nem speed motor!
köszi!Linket nem tusz ahonnan lehetne rendelni?sajnos itt délen elég nehéz boltokba cucchoz jutni:S
16-42 és ha felpörög veri a gyorsaságit
Hello!Mocimnak 13-48 átétele van(SM125) így 140-ven a vége szerintetek mekkorát rakja rá hogy töb legyen a vége?és ha tudnátok linket is küldeni megköszönném!
kipattintod a régit, vissza az újat
Jah, hogy még nem mutattam a piros SM szettet? majd megmutatom legközelebb
Elfelejtettem mondani, hogy a Progrip szponzorál
Bár a tiéd is lehet a lakk a szinéből kiindulva!
Jaja! Gondolom amíg rakták rá a pufót, te a barátnőd körömlakkjával kifestetted a felniket meg a tankot!
Nekem is ProGrip van és foggalmam sincs, hogy lehet szétszedni, pedig próbáltam! Úgy látom mindenki ProGrip szemüvegben nyomja! Persze csak a tehetősebbeknek futja "carbon"-ra!
Megjött a rendszer a mocimhoz!
nincsmit
7főn felhívom őket, köszi a segítséget.
www.motormann.hu kérdezz rá náluk.
Azt nem tudom, hogy mennyi idő míg leküldik, csak tudom, hogy Ő tud szerezni.
2-3 hete rendelték meg a szettet nekem, a küllők még nem jöttek meg, az anyák igen, nagyon jófejek, a külföldi importőr szívatja őket.
Foxinredsox tud segíteni. www.husqvarna-racing.hu Siess ha kell valami nehogy leltározzanak!
sziasztok,

97-es te610-hez keresek hátsó kerékhez "B" küllőket, tud esetleg valaki segíteni?
egy nyitott dob az enyémre is ráférne
majd meglátom mit hoz a jövő év bár így hogy csak áll a garázsban így olyan mind1
Kiváncsi vagyok én is, hogy mennyivel lett erősebb. Nyáron mindenféleképpen szerzek rá egy nyitott dobot. A nyomaték érezhetően nőtt. De mivel bejáratós így nemtom cibálni.... de ha bejárattam, akkor ami a csövön kifér
ha minden összeáll tuti vadállat lesz
bár szériában sem lehet gyenge