Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy gázzal betudtam 1x rugni de leis állt meg elnyirta a lenkerék éket
sziasztok.van egy 94-es te610-em .most lett összerakva a blokk és valamiért nem indul pedig benzin is van meg szikra is.ha valaki tud valami okosat irjon.
foxinredsox: A nyíregyházi teremcrosson kint lesztek idén a husqvarnákkal?
Ez egy mindent kimerítő korrekt válasz volt. Köszönöm. Igazából nem gond h nem annyira agresszív, csak tudni akartam h ez normális e.
Elég jó áron lenne (750e) szerintem és ebben a formában igen jó vétel lenne. Mint már írtam egy kuplungkar és egy hátsó tárcsa csere lenne rajta. Mégegyszer köszönöm a segítséget.
Ha valami még felmerül akkor kereslek a fórumon.
Ez a motor ilyen, széria állapotában 2,6-3 áttétel környékén (16:42-15:45-ig) nem jön agresszívan gázra kerékre, viszont cserébe egyenletesen tol és gyorsul. Talán egy picit orrnehéz is a többihez képest. Nyitott dobbal, gyorsítós karbival, hengerfej megmunkálással, lendtömegkönnyítéssel, köszörült vezértengellyel orvosolható mindez, a kompresszióviszony is más a régebbi blokkban( 9:1), az újban 11:1. Húztam fel ilyen régi blokkot, egész jó lett, de a plusz melónak nem sok értelme van és nem is fizetik meg, a kiváncsiság hajtott, de lenyugodtam, ezt is meg lehet csinálni. Ha ennyire nem vagy megelégedve a menetteljesítménnyel akkor sztem szerelgetés és farigcsálás helyett akkor inkább 510 vagy az új 610, gondolom nem a 4-500 e Ft-os kategóriájú reménytelenül leütött darabokat nézed.
Kartervédőt rendeld meg Fox-tól, kormányt tudok neked 15-be befogóstól. Magura, Renthal vagy Acerbis.
Ti ugye tisztába vagytok abban hogy a 2005ös 610 más mint a 2006os.

az egyik 46 lovas a másik 53. sulyban is van különbség.

a tárcsa ára 4000Ftal eltér az uj árátol, a kuplungkar meg 390Ftal.

Kartervédö van.
palcsee: 2006os husqvarna sm510r-hez keresnék kartel védőt, meg 28as merevítő nélküli kormányt befogóval. Neked van ilyened és ha van tudsz árat mondani?
Köszi.
Ezek az árak rendben vannak, a héten visszajelzek neked mindenképpen, mert Renatto kicsit elbizonytalanított ezzel az "erővel" kapcsolatban........
Pedig a gépet vázig szétszedtem, nincs rajta sérülés sehol, hűtő,váz, blokk minden ép.......
a műszerfal kijelző kb milyen áron lehet azt nem tudod?
Nem tudom, a blokknak szép hangja van, nem füstöl hidegen se.
Lehet hogy az áttétel miatt nem emeli az elejét? Mekkoának kell rajta lenni a gyári fogaskerekeknek? Lehet h cserélték és nem is jó van rajta.
Hátsó tárcsa 12 kupplungkar 3. Mindkettő 98%. Kijelzőt nem adok el, ez egy olyan alkatrész ami nélkül nem vesznek meg, vagy csak nagyon nyavalyogva és szájhúzgálva egy ilyen szintű motort. Újban kell megvenni és kész.
Én garanciával vettem, szóval nem igazán tudom mit kellene mgnézni rajta, viszont az hogy nem emeli az elejét gázra, az elég necces. Az enyém állóhelyből kivágja magát. Az enyémnek a km órája vacakol, a pillanatni sebességet kedve szerint mutatja vagy sem, de a megtett km-t azt számolja, a fordulatszámot is mutatja (digi).
Renatto!

Azt mondták te tudsz bővebb infót adni Sm 610 (2005) hez.
Vétel előtt vagyok és nagyon kéne h mit kell rajta megnézni ami mondjuk meghibásodik rajta.
Ha bárki tud infót ehhez a típushoz azt szívesen venném.

Köszi
Lyuk beszél a gödörből?
Palcsee!

Sm 610 hez(2005) műszerfal kijelzőt mennyiért adnál?
Renatoo megy már az a 610-es? Nem?
Akkor esetleg mondhatnál valami árat a féktárcsára + kuplungkarra...
na meg valami tapasztalatot erről a típusról. Én most jutottam hozzá és vmi jótanácsot szívesen elfogadok h mire kell odafigyelni, mi a tipushibája esetleg ( ha van ilyen :) )
Mindenem van hozzá. 4 db olyan motorom is amilyet kinéztél, bármit leveszek róluk ha megfizetik.
Husqvarna rajttábla eladó!
a számot könnyedén eltávolíthatod és egyedit rakhatsz fel helyette...
Szia!

2005-ös SM610 hez nincs véletlenül hátsó féktárcsád, kuplungkarod?
"pontosabban" Ez a nap............
pontosaban "renatto"
Keresd a fórumon Renato-t! Ő tud róla mesélni
sziasztok!
Szeretnék egy kis infót husqvarna sm610-hez (2005). Vétel előtt állok és szeretném tudni mire figyeljek oda. Mik a tipushibái esetleg.
Mennyire erős ez a gép? kipróbáltam és szimplán gázadásra (rárántva) nem emeli az elejét sehogysem. Tudom h ez áttétel függő de azért mégis.
Ha valaki tud bővebb infót erről a típusról az kérem írja meg..
köszi
A régi lánc van benne (219es did nem jo) van raktáron.

lánckereket rendelésre tudunk de van ára, inkább palcseet kérdezd. de ha ugy van akkor.

info@husqvarna-racing.hu