de teljesen értelek , nem is akartam összehasonlitani, üzemórában azért már másképpen hangzik a dolog.
csak hirtelen furán hangzott ogy 5ezer km egy hajtókar, ami kb 2 olajcsere, magyarul minden második olajcserénél hajtókarcsere . én fülemnek ez luxusnak számít ezért vittem el magam
GD, szerinted? LACI, a te mocidat (bár a tied is megadta magát, nem?) ne hasonlitsd már egy 250es vagy 450es crossgéphez. a motoracing.hu-n van eladó motorok lap, ott minden 30 40 órás motor revizió után eladó. Biztos azért mert annyira bitrák, és direkt nem irok márkát, mert ezért ÜZEMÓRÁS, van akinek kibir 300at van akinek 120at, de a gyár meg 50röl beszél. A honda 30rol a KTM 40, Yamaha 50 stb.
sokan elvannak tályolva egy kicsit. Kilométerben ezeknél beszélni sem szabad, mivel 5000km-t tudok 50 óra alatt levezetni vagy 300alatt.
UI.: egy motor nem lesz magátol hajtokaros, nem lett bemelegitve, szar olaj... 2500km alatt plusz az elözö 2600km, kb. 5100km elfáradt az is lehet. Más é is, ugye lampe. Ez van hozzá tartozik. fel a fejjel. lesz lé lesz 530
A tisztesség azt kívánná, ha az én motorom hibáit kielemezted/kiélvezted akkor ezt tedd meg a sajátodról is! De ha nincs hozzá bátorságod majd megteszem én heyletted! Mire vannak a "jóbarátok"!
de teljesen értelek , nem is akartam összehasonlitani, üzemórában azért már másképpen hangzik a dolog.
csak hirtelen furán hangzott ogy 5ezer km egy hajtókar, ami kb 2 olajcsere, magyarul minden második olajcserénél hajtókarcsere . én fülemnek ez luxusnak számít ezért vittem el magam
sokan elvannak tályolva egy kicsit. Kilométerben ezeknél beszélni sem szabad, mivel 5000km-t tudok 50 óra alatt levezetni vagy 300alatt.
azért az metál
most már tudja mindenki
az nemfasza
ezzel nem dicsekedtél a supermotoba
de már múködik nem? az a lényeg..
nem supermotozásra lett kitalálva.....
de így visszagondolva olcsón megúsztam szar lett volna ha még a mögöttem jövő kamion is átmegy rajtam
sőt az enyémben még nem is volt 5000km
UI.: egy motor nem lesz magátol hajtokaros, nem lett bemelegitve, szar olaj... 2500km alatt plusz az elözö 2600km, kb. 5100km elfáradt az is lehet. Más é is, ugye lampe. Ez van hozzá tartozik. fel a fejjel. lesz lé lesz 530