Normális az ha bemelegszik a husabergem kéken füstöl,de alig láthatóan,illetve valaki nem tudja,hogy honnan tudnék beszerezne egy szabadonfutót hozzá?Husaberg FE 650 E ről lenne szó.
Mit kapsz te szét koleralaci, inkább disznóőléskor a disznót mert azt már nem kell összerakni. Az a lényeg aprókavics meg új idom legyen ingyé ezt megt tolod a kocsma elé lássák neked mid van
Ennek örülni kell. Azt azt jelenti hogy eddig működött. Lehet hogy nem a külsejét kéne buzerálni hanem elmenni napszámba és amennyi időt elbaszakodsz vele megkeresnéd egy normális árát. Miért kell a szarokhoz görcsösen ragaszkodni?
Helló
Korábban írtam hogy kellene kartervédő. Rengeteg rajongói levelet kaptam, sokan írtak hogy nem tudnak aludni esténként ez miatt, sőt már az rtl klub is megkeresett hogy a szondaipszosz felmérései alapján többen követnek az instagrammon mint az Izaurát. szóval nekik szólok hogy vettem egyet gecóó!
Nem volt egyszerű annak ellenére sem hogy a gúgöl a barótom.
KIBASZOTT eccerű a MEGOLDÁS...HUNYD be a szemed és még azt a KEVESET se fogod LÁTNI ami VAN...
A MÁSIK megoldás: FUSS KÉT kört SZABADON hjaz UDVARON...és MÁRIS megvan a SZABADON FUTÓ...