Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan a másikkal
mire vagy kíváncsi nekem ilyen volt a gépen
palcsee! Ha erre jársz mesélsz nekem ERRŐL a digit óráról?
A 990 biztos vicces lesz a krosszpályán
sxf250
rám mindig lehet számítani

friss info, a 3 bergen kívül ezek lesznek még a tesztnapon:
SX-F 250
SX-F 450
250 EXC 2T
450 EXC-R
530 EXC-R
990 Adventure
és ? ATV
egy igazi úriember vagy
ezzel ugyanígy vagyok, én is szívesen elmesélem mindenkinek minden esésedet
azért remélem nem fogunk
de benne van a pakliban,csak ezt nem mindenki ismeri el. én pl szivesen elmesélek mindenkinek minden esésemet,mert szerintem ezek is ugyan olyan jó sztorik,és része a motorozás eme részének. van aki meg tagadja,vagy gáznak érzi..... vagy lelőne
na jól van, mivel a husaberg már rég a gazdag ktm tulajdonában van, azt hiszem nem fog nekik nagyon szarul esni ha leamortizálunk 1-2 gépet

jo ezek azért a végletek, és ha határon megy az ember,tudásához képest,akkor bizony előfordul. ne félj a te motorodat nem is merném megkínozni.sőt senki tulajdonát. csak a sajátom,plusz a tesztmotorokat, ha szabad
Ha a motoromat 100 m-nél jobban megközelíted, lövök!
hát nem tudom. nem akarok általánosítani. velem eddig mindenki nagyon rendes volt (honda,ktm ,sherco).
de biztos volt ellenpélda is. nem nagyon lesz ezeknek bajuk, bár a shercónak kettétörtem a hátsósárvédőjét
ilyenkor nem ugatnak ha odavered a gépet? nem mintha sok baja lenne tőle, de... vagy ezeket kifejezetten erre küldi a gyár?
csak hogy hogy álljak hozzá
én mindegyikre,mindenhol
jó a cross pálya nagyon...igaz tavaly a honda crf el takartam vagy 6ot,de nagyon élveztem a tesztnapot,végigvigyorogtam.
meg a ktm exc vel is . kérdezi a Zsembery, milyen volt a motor? mondom nagyon király,kettőt is estem
király,akkor ezt megbeszéltük. remélem mindenkinek jó lesz az időpont ,és el tud jönni.
Bandázásban benne vagyok én is Jó lenne találkozni veled-veletek. Ez a tesztnap minket is érdekel
Anno mikor ott utoljára volt tesztnap , akkor ki volt alakítva egy endurós rész is.
krossz pályán mondjuk nem tudom mi a szart fogok csinálni, berggel anno csak komoly csőrösöket tudtam ugrani...
de az enduró részt bebergelném
igazából az FX450-re vagyok kíváncsi
még egy 250-300 exc-re tenném rá királyi popómat
mi biztos megyünk, rohadt kíváncsi vagyok igaz-e ez a 2T-kre hasonlító kezelhetőség de 4t erő... csakaBerG
csak el kéne már menni legalább bandáznánk egy komolyabbat, meg takarnánk párat
úgy néz ki március 6-án dunaföldváron berg-ktm tesztnap
FE390, FX450, FE570 állítólag lesz meg néhány narancs fos
Egyedül nekem nem volt gond 600 km sem/nap, de utassal...
Yeti Race
Szhely meg Offa ring kb. 35 km éppen elég volt bár amikor kínzott az ülepgyötrelem fel álltam egy kicsit!

Jók ezek a hangulat jelek jól lehet velük operálni! még nem is olvastam mit írtál de már röhögtem!

Az ülést nem tudom érdemes-e....
inkább levágjuk a lábink aztán még nagy is lesz a moci meg a pöcsünk is földig ér!