Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tárcsa és a nyereg is passzol mindenféle átalakító nélkül! Csomagolhatom?
ilyen e:
nem,német oldalon, 6 dugós beringer+tárcsa hozzá.
Ezt
azt a feketét nézted, full fékrendszerbe?
ha mutatsz egy fékrácsa oldali képet megmondom,ha 4 dugós arany brembó van rajta nem,de ha gyári 2 dugós brembo akkor igen.Képet!
Ebayon amit kiszemeltem 6 dugós ahhoz adnak tárcsát,de sztem be kell érjem ezzel ami van.
Ez a dolog kivételesen sztem teljesen érthető: arrafelé - főleg ahol érdemes is motorozni - valszeg kicsit nagyobbak a távolságok 2 benzinkút között mint nálunk...nekem mindenesetre kapóra jött a dolog, mert a fekete (ráadásul mint kiderült 11 literes) tankom onnan jött
hát sose értettem a hülye amcsikat ez után se fogom...
meg akkor rakják a nagy tankot az usa modellekre (mint pl az enyém), de az fs650c-re ami kokk pály gép mi a szarnak?!
és mivel csak is a 2008-a EU enduron van gyárilag kis tank, kb lehetetlen szerezni és az is aranyáron van...
majd jól felszigszalagozok két kólásüveget
Ott csak annak van gyári méretű tankja még a krosszokon is aki kizárólag pályázni használja a gépet...aki erdőzik vagy versenyez vele, azok mind cserélik nagyobbra...
hát én abba se látok logikát
Szerintem az amcsi piac lehet az oka...
ezt én se értem, minek 10.5 literes tankot rakni egy általuk is versenygépnek nevezett motorra... mert ha túra valami lenne....
2008-as endurón van 7.5-ös
de a gyári supermotora, pályázni kell a 10 lityó...
egyébként tényleg zavaró, a gasgasom full vékony volt térdnél mint a ktm-ek ennek meg kifelé domborodik a tankja...
ezért is kajtatzok egy ilyen ki 6-os alu motyó után csak kúva drága...
amúgy viccet félre téve minden tiszteletem a bergé, de akkora a hűtőidom meg a tank,mint egy csopperen,nekem csak azért nem kellene.
de ezt beszéltük is a srácokkal itt kecskeméten
ha jól tudom igen
Vega!
Ez a fékrendszer amit árulsz mindenféle átalakítás nélkül felmegy 2002es 640 LC4 SM-re?
no ez is megvan:
fék 1
fék 2

és persze csakaBERG!
jól nézzétek meg! Ő még nem látott Berget
tud vki eladó használt akra rendszert? kéne még a poower!
De ha belefeketednek sem lesznek olyan szépek a motorjaik mint a mieink
és a fekete hol marad a felsorolásból?
Á, hagyjad...kékülnek-sárgulnak az iriígységtől mert nekik nincs ilyen szép motorjuk mint nekünk...
amik pedig elég kemények!
vettem