nekem is ennyiért csinálták.. ha rám halhatsz műanyag idomot nem festetsz max te fújod akármilyen festékkel vázat színterezni azt csá ez tapasztalat tök fölösleg fújatni fölég azért is mert túl vastag a felhordott festék így ha belülről kap egy kavicsot pl a sárvédő akkor az kívülről dobja is le a festéket tökmindegy milyen alapot kapott szóval.. ha rám halhatsz nem fényezteted hanem magad lefújod és nem törődsz vele csak ha újra fújnod kell vagy épp cseréled .... nem kell megfogadni:)
én csak néha járok föld úton meg erdőbe bár mocis haveral járok mostanság meg is volt eredmény leszakadt a dobozom komlet de már meg csináltam most szakadjon le ha tud
60kiló vagyok Fire..alattam csak nem törik el..amugy figyelem néha ránézek :D Télen szétkapom teljesen kiveszem a blokket mindent csiszol fuj rendberak átnéz!
nem árulom de ha volna rá egy xl vagy xr szívesen lovat cserélnék
Persze nem minden áron mert rengeteget melóztam rajta már csak fényezni kéne de valahogy nem tudom milyen szine legyen meg azt se tudom minek hisz én használom mindenhol
jaa nem azért mondom,fesse át nyugodtan,aki akarja, attól is függ kinek mire van a gép,nekem csak a sárban hóban bohóckodásra,ahogy az esés is előfordul ,ott nem kell a szép festés
én pont tegnap vakartam le a felesleges festéket az xr ről, a faridomra félig felfújt zöld festéket,meg a kb 1 mm vastagon az oldalidomot beborító fos zöld festéket,lekapartam,majd vízpapírral felpolírroztam,olyan lett,mintha új lenne az idom ,pedig elötte az a bemattult,revült műanyag volt,de a vízpapír leszedte szépen,és olyan mintha új lenne, szval ha valakinek be van öregedve a műanyag a gépen,csiszolja fel 400as vízpapírral,csodákra képes :D
41 vagyok tehát lehet leeset már a tojáshéj
Persze nem minden áron mert rengeteget melóztam rajta már csak fényezni kéne de valahogy nem tudom milyen szine legyen meg azt se tudom minek hisz én használom mindenhol
Szerinted ha valakinek nem tetszik a szine az mit csináljon?