Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is ennyiért csinálták.. ha rám halhatsz műanyag idomot nem festetsz max te fújod akármilyen festékkel vázat színterezni azt csá ez tapasztalat tök fölösleg fújatni fölég azért is mert túl vastag a felhordott festék így ha belülről kap egy kavicsot pl a sárvédő akkor az kívülről dobja is le a festéket tökmindegy milyen alapot kapott szóval.. ha rám halhatsz nem fényezteted hanem magad lefújod és nem törődsz vele csak ha újra fújnod kell vagy épp cseréled .... nem kell megfogadni:)
én csak néha járok föld úton meg erdőbe bár mocis haveral járok mostanság meg is volt eredmény leszakadt a dobozom komlet de már meg csináltam most szakadjon le ha tud
én is használom Cross pályán de azért van bennem annyi félsz hogy ne menjek bele tulzott dolgokba
szerintem eltévesztetted az ajtót mert nem egy igazi kis majom vagyok akinek a matrica a lényeg
41 vagyok tehát lehet leeset már a tojáshéj
ha nem laknál ilyen messze gurulhatnánk egyet valamikor
nem kell ahhoz nehéznek lenned,hogy eltörjön a váz, mondjuk az cross pályán történt az enyémmel,azért a környékbeli endurozástól csaknem lesz gond :D
matricázd fel akkor rakj rá monsteres matricaszettet , +5 lóerő
Használd egészséggel!
Régen motoroztunk 1ütt Layair..ezt már jobban reptetem mint azt De tény annál is elgurult a gyógyszer néha
60kiló vagyok Fire..alattam csak nem törik el..amugy figyelem néha ránézek :D Télen szétkapom teljesen kiveszem a blokket mindent csiszol fuj rendberak átnéz!
nem árulom de ha volna rá egy xl vagy xr szívesen lovat cserélnék
Persze nem minden áron mert rengeteget melóztam rajta már csak fényezni kéne de valahogy nem tudom milyen szine legyen meg azt se tudom minek hisz én használom mindenhol
xr re akarod cserélni az MTX et? árulod a gépet?
tényleg,erről az XR ről nem tud valaki valamit,hogy mi lehet vele? 2éve mióta eladtam,semmit nem hallottam róla ,kiváncsi lennék,hogy van :)
elírtam na nem kötöszködik
RX ? az nem is,ezért van XR em :D
szégyeld el magad egy rx neked nem való ad nekem én meg adok egy mtx azt disznólkodhatsz kedvedre én meg boldog leszek
a polírozást?
jaa nem azért mondom,fesse át nyugodtan,aki akarja, attól is függ kinek mire van a gép,nekem csak a sárban hóban bohóckodásra,ahogy az esés is előfordul ,ott nem kell a szép festés
én is repkedtem még szét nem esett a gép,hú de rég volt az már,vagy 5-6éve :D
megprobálom köszi az infot
Szia
Szerinted ha valakinek nem tetszik a szine az mit csináljon?
én pont tegnap vakartam le a felesleges festéket az xr ről, a faridomra félig felfújt zöld festéket,meg a kb 1 mm vastagon az oldalidomot beborító fos zöld festéket,lekapartam,majd vízpapírral felpolírroztam,olyan lett,mintha új lenne az idom ,pedig elötte az a bemattult,revült műanyag volt,de a vízpapír leszedte szépen,és olyan mintha új lenne, szval ha valakinek be van öregedve a műanyag a gépen,csiszolja fel 400as vízpapírral,csodákra képes :D
Jó a gumi
énis
Ha valakinek van egy 350-es blokkja akkor nem cserélem el az mtx-em egy kawaszara