Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most beleszerettem a VFR-be azért szeretném eladni nem azért mert rosszak ezek a mocik csak R1 után fura vele motorozni más világ tudom. Keresem az igazit! Tudod! R1 pályára való Domi terepre! Én a mészégetőbe! :)
Azt jelenti hogy ez a moci most már nem hibásodhat meg ha igen megjavítom! :)
Én pedig szeretnék venni műszakis XR600R-t, ha valakinek van esetleg eladó írjon vagy hívjon a 06305110803 számon.
Segítségeteket kérném, XR400R kivonták véglegesen a forgalomból, visszahelyezhető forgalomba?
Ha igen mit kell tenni, hová kell vinni és ez mekkora összegbe kerülne?
Segítségeteket előre is köszönöm!
a garanciális mit jelent?
Szóra sem érdemes, kiváncsi voltam ezekre a hírhedt kiegészítőkre, de a saját motoromat nem akartam elcsúfítani

Na jó, így kompletten, fejidommal tényleg nagyon ütős, de hátul kicsit komortalanítani kellene azon a sok feketén

Holnap kérünk saras képet is!
hat igy nem is lehet vele jarni...ma kimentem es haza kollott jonnom mert mar fajt a fejem tole
egy faca füldugó elég sokat halkítana rajta
dehogy.....ha sikerul a melo akkor vagy atmenetileg papiros XR400 vagy varok es egy XR650 amugy ebbe van most csorgokigyo mert ma beszart az autodeko es csorompol majd ha lesz kedvem szetkapom es kilesz szedve belle
jönne helyére a csörgőkígyó ktm?
valakinek egy XR?
ez is ott volt a szerelönél akihez hordom a gépem Kanyarnál jól le volt már zuzva de még mindig nagyon klassz gép be is inditotta sztem jól össze lett rakva.... nagyon pepec a hangja
én egy 84es 600as nézegetek, remélem összejön
mondjuk a blokk az vélhetőleg cserés lesz vagy nagyjavításos
egyedül az első lábakkal nem vagyok kibékülve, oda kell valamit varázsolni mert az xr4 után kissé fura lesz
lett volna kicsi pénzért egy 660as is de ettől a vízhűtéstől irtózom
pénz meg olyan dolog hogy inkább haljak éhen szeptemberben 2 motorral mint októberben 1 motorral vagy mondjuk januárban motor nélkül.....
nézd meg a kiírást az oldalán
mondjuk oda csak rendszámos gépeknek érdemes menni, mert néha van aszfalton is egy kis menet és az odaút is aszfaltos
én 99% hogy megyek, voltam már ilyesmi túrán, arra kell készülni hogy reggeltől-estig motorozás kicsike szünetekkel(gumijavítás, egyéb hiba elhárítás)
jó szokott lenni, olyan vad vidékeken halad a nyom ami itthon nemigen van
Köszi
Köszi,szerintem is illik a motorhoz.
Nem volt egyszerű beszerezni,MO-n sehol nem találtam,Német országból jött.....itt semmit sem kapni
Megint csak köszi Diravi fórumtársunknak!
Ez is nagyon jó Vidi
hát ez már tökéletes!
az a fejidom nagyon jó!
Előtte már húzogattuk neki egy kicsit,meg látta mögöttem ahogy kilincselve kanyarodok,és belelkesedett
Miért mondta hogy húzzad neki?
Egy barátom nem rég vett egy '83-as XT 550-est.Elöl ,hátul dobfékes(mondjuk az nem jött be)de azon kívül nagyon patent.Erőre kb. mint az XR 600 ,egyszerű mint a faék,bárhonnan rúgod indul
Nagyon tetszik csak ne lennék ilyen ruppótlan
Köszi!
XR
Huhh vazze ez nagyon szép!