Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglátom hogy bírja majd a strapár de ha 2-3 évet kibír akkor már úgy vagyok vele megérte tavaly amit kapott a lábam azt inkább nem kockáztatom meg még egyszer lehet nem lenne többet motorozás így mindenképp be kellet ruházni véddő eszközre, még egy protector kell és megtettem amit meg lehet tenni a többi a jószerencsén múlik.
grat hozza .....W2 van nekem is csak kicsit mas
Köszi szépen,de sajnos ők sem tudnak :(
Üdvözlet!
Vennék jó állapotú berúgókart xl 600-hoz, ha valaki tud jelezze!
Tavaly is részben ismeretlen terepen bolyongtunk :] Azért az idei egy bátrabb próbálkozás :] de pont ezért lesz fun.

Amúgy örömmel hallom, hogy fórumtárs is érkezik jó alkalom egy kis "csapatépítő tréningre"

Amúgy részemről megvan amire vártam ma megjött a csizmám szal felőlem indulhatunk is
én meg a mai naptól minden nap motorozni fogok, egész késő őszig
igaz csak a gyerek szimójával
tegnap a tesztúton egy babettát állóra gyorsultam, csak úgy dagadt a mellem amikor elhaladtam mellette
szegénykének olyan semmilyen a rugózása hogy a biharon nem ráz úgy az xr4 mint a szimó a szarabb aszfalton
Szerintem kb semeddig
Devilke nézte ki az utvonalat térképen meg lesz nálunk GPS is elvileg
Mindegy majd a helyszínen kiderül hányan leszünk.Amúgy ti meddig ismeritek az utat a Balaton körül?
Aztán ha 4en leszünk akkor 4en megyünk. Feltűnőbb ha valaki lemarad valamiért
Elképzelhető. Nekem az utolsó infom az hogy innen megyünk 6an meg Tab mellől is jönnek legalább 2en. Persze ez változhatott azóta
Na az jó lenne mert tegnap a Devilke azt mondta hogy onnan tőlük 3 an lesznek plusz én és igy jött ki nekem a 4 ember
Köszönöm a sátrat biztos be fogok férni mert már vagy fél éve felhagytam az edzéssel viszont a parkolóhelyet igénybe venném mert motorszállító utánfutóval leszek.
4en? Innen megyünk vagy 7en ha jó tudom...
Nagyon jól alakul a hétvégi Balaton megkerülő túra a kezdeti kb 15 jelentkezőből maradtunk 4 en nem túl jó arány
Halihó. Aki autóval jönne le a túrára Buzsákig, annak tudok parkolóhelyet adni.

Masteron. Szereztem neked sátrat úgy néz ki. 3 személyes. Remélem elférsz benne
Azért az az alumminium lánckerék amit a boltban kapsz az nem egyezik ám meg azzal amita a meló helyen láthatsz mert a lánckerék az csal alu ötvözet ami a gyárban van meg szerintem sima aluminium
am nekem megvan full verzia cd-n ::::))))))))))))))))))
szaisztok kivettem a hátsó telót showa márkájú 4 fokozatban állítható az alján nagyon szépen működik 37 cm luktol lukig mért távolsága a kérdés az lenne h ez lehet a gyári hátsó telo? föleg xl esek tudnának segiteni
Halihó!Tudnátok nekem mondani egy olyat, hogy mekkora jószág is a dominátor? Nem vagyok egy magas nagydarab, de zsiráfnak kell lenni vagy nem olyan vészes...?
az sem lehetetlen
csak előbb oda kellene kerülni a gép mellé
meg azért kipuhatolom milyen lehetőségek is vannak
annyit már kiagyaltam hogy első lánckerékkel kár is lenne kínlódni, de a hátsót ki lehet szabatni bármiből, ha az alumínium bírja akkor bírnia kell a vasnak is még akkor is ha nem kemény.......

Még az is lehet hogy a kopasz oda adja neked egy kis mézért
na oda pont nincs.....
mindenhová nem lehet
majd ha valaha kell akkor szólok, és megbótoljuk
Akkor hiába írogatom,biztos nincs reged
MTT=Műszaki Torrent Tanya
amúgy mi az az mtt?
ezeket a 3 betűs rövidítéseket sosem tudtam megjegyezni
Ez volt
Azért írtam hogy az MTT-n van program