Meglátom hogy bírja majd a strapár de ha 2-3 évet kibír akkor már úgy vagyok vele megérte tavaly amit kapott a lábam azt inkább nem kockáztatom meg még egyszer lehet nem lenne többet motorozás így mindenképp be kellet ruházni véddő eszközre, még egy protector kell és megtettem amit meg lehet tenni a többi a jószerencsén múlik.
én meg a mai naptól minden nap motorozni fogok, egész késő őszig
igaz csak a gyerek szimójával
tegnap a tesztúton egy babettát állóra gyorsultam, csak úgy dagadt a mellem amikor elhaladtam mellette
szegénykének olyan semmilyen a rugózása hogy a biharon nem ráz úgy az xr4 mint a szimó a szarabb aszfalton
Köszönöm a sátrat biztos be fogok férni mert már vagy fél éve felhagytam az edzéssel viszont a parkolóhelyet igénybe venném mert motorszállító utánfutóval leszek.
Azért az az alumminium lánckerék amit a boltban kapsz az nem egyezik ám meg azzal amita a meló helyen láthatsz mert a lánckerék az csal alu ötvözet ami a gyárban van meg szerintem sima aluminium
szaisztok kivettem a hátsó telót showa márkájú 4 fokozatban állítható az alján nagyon szépen működik 37 cm luktol lukig mért távolsága a kérdés az lenne h ez lehet a gyári hátsó telo? föleg xl esek tudnának segiteni
Halihó!Tudnátok nekem mondani egy olyat, hogy mekkora jószág is a dominátor? Nem vagyok egy magas nagydarab, de zsiráfnak kell lenni vagy nem olyan vészes...?
az sem lehetetlen
csak előbb oda kellene kerülni a gép mellé
meg azért kipuhatolom milyen lehetőségek is vannak
annyit már kiagyaltam hogy első lánckerékkel kár is lenne kínlódni, de a hátsót ki lehet szabatni bármiből, ha az alumínium bírja akkor bírnia kell a vasnak is még akkor is ha nem kemény.......
Vennék jó állapotú berúgókart xl 600-hoz, ha valaki tud jelezze!
Amúgy örömmel hallom, hogy fórumtárs is érkezik
Amúgy részemről megvan amire vártam ma megjött a csizmám szal felőlem indulhatunk is
igaz csak a gyerek szimójával
tegnap a tesztúton egy babettát állóra gyorsultam, csak úgy dagadt a mellem amikor elhaladtam mellette
szegénykének olyan semmilyen a rugózása hogy a biharon nem ráz úgy az xr4 mint a szimó a szarabb aszfalton
Devilke nézte ki az utvonalat térképen meg lesz nálunk GPS is elvileg
Masteron. Szereztem neked sátrat úgy néz ki. 3 személyes. Remélem elférsz benne
csak előbb oda kellene kerülni a gép mellé
meg azért kipuhatolom milyen lehetőségek is vannak
annyit már kiagyaltam hogy első lánckerékkel kár is lenne kínlódni, de a hátsót ki lehet szabatni bármiből, ha az alumínium bírja akkor bírnia kell a vasnak is még akkor is ha nem kemény.......
Még az is lehet hogy a kopasz oda adja neked egy kis mézért
mindenhová nem lehet
majd ha valaha kell akkor szólok, és megbótoljuk
MTT=Műszaki Torrent Tanya
ezeket a 3 betűs rövidítéseket sosem tudtam megjegyezni
Azért írtam hogy az MTT-n van program