nem akarok beleszólni a boltba de azért egy lánckerék gyártása nem ott kezdődikhogy össze haverkodsz valakivel csak egy egy gondolat egy lánckerék 4 fő méretből áll össze + a tengely méreteiből hozzá teszem az anyag nem mindegy hogy biből vágtod mert ha sima szénacél akkor kb 1 motorozás alatt lenyalodik a fog hegye ha túl kemény meg letörik hozzáteszem nem akarok bele pofázni csak mondom hogy ne okozz vele több kárt a motorodban mint hasznot hogy milyen kárt(ledobja a törött fog a láncot beszakitja a blokk oldalát) ez csak egy a sok sok lehetséges gondból amit egy lánckerék okozhat hidd el nekem évek hosszú tapasztalata és párszáz lánckerékkel mögöttem adom a tanácsot viszont ha bele vágsz sok sikert a gyártáshoz
Nem a kopásával lenne a gond hanem a azzal hogy a fogaskerék tengelynél elnyíródnának a bordák én már tapasztalatból beszélek mert egyszer csináltattam egy 125 ös gyorsaságihoz és azzal így jártam
jó anyagból kell vágatni aztán nem kell edzeni
és lehet több első lánckerékkel használni
pl a jt lánckerék sem valami jó anyagból van, bár ettől vannak szarabbak is
tegnap hivott a kisöreg h menjek ki a gyáli pályára kint lesz :)monta ad valami használt láncot a régi fogaskerékhez csak menjek de ma melo volt szal ink kihagytam..
ki kellene próbálni egyszer az 530as láncot is
vágatni hozzá lánckereket aztán tesztelni meddig bírja
a 350es cagiván 530as lánc volt(ahhoz a szűk 20 lóhoz kellett is )
megvolt vagy 2 évig de nem látszódott nyúlás rajta pedig kínai lánc volt
gondoltam te rendelsz nekem:)csak még a szemeken vacillálok de akár jövő héten bármelyik nap nem sürgős mert pár dolgot szétszedek amúgy is az is lehet h 1 hónapra leállítom most és bele verek egy kevés pézt megint még fogalmam sincsen lánc ügyben van ötleted talán?
csak még kopasz vagyok nem ismerek senkit
ha majd összehaverkodok a lézeresekkel akkor majd csinálok próbát
és lehet több első lánckerékkel használni
pl a jt lánckerék sem valami jó anyagból van, bár ettől vannak szarabbak is
vágatni hozzá lánckereket aztán tesztelni meddig bírja
a 350es cagiván 530as lánc volt(ahhoz a szűk 20 lóhoz kellett is
megvolt vagy 2 évig de nem látszódott nyúlás rajta pedig kínai lánc volt