Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen az jól mondja az előttem szóló az fesz szabályzó lesz nekem is volt ilyen egy dr 600 ason és annak is ez volt a baja.
szerintem beszart a fesszabályzód
alapjáraton jár aztán gáz 1-2 mp és kivágja
Szevasztok fórumtársak !
Egy kis segítségre lenne szükségem szerintetek az xr 600 mi a fenének vágja ki az elsö és hátsó izzókat amint gázt húzok
Előre is köszönöm!
Milyen áttétel van neked? :)
Nem látszik deformitás a váznyúlványnál?
volt XL600R-em 2 evig.....hat az XR konnyebb jobban lehet vele menni....keskenyebbnek is erzem....magasabb....azt nem mondom hogy erosebb de nyomatekosabbnak tunik mert mas attetel van rajta....na meg persze jobban is nez ki :)
Gondoltam én is, hogy ki kellene férnie simán a blokk bolygatása nélkül. Mivel se így se úgy nem jött le és a lábtartót se lehet levenni, mint a másik oldalon, így gondoltam csak meg kell emelni a blokkot. Megpróbálok csinálni videót róla, de ha nem jön ki akkor a váznyúlvánnyal lesznek bajok.
Szívesen!
Köszönöm szépen a videót.
Tiger! Úgye neked volt XL-ed is? Mennyivel jobb az XR? pl: erőben, súlyban?
Szia,köszi a tippet.Hívtam de sajnos karbijuk nincs,telóból pedig ha megmondom milyen akkor megnézi van-e.
no en is ugy ertettem ahogy te irtad ....hat nagyon hulye megoldas
Magát a lábtartót le lehet venni,egy stift tartja,viszont amihez rögzítve van,a váznyúlványt nem lehet.....ettől függetlenül én sem értem miért nem olyan mint a jobb oldali,mert ott komplett le lehet csavarozni az egészet a konzollal együtt......valószínűleg így olcsóbb volt
nekem is az XR en nem lehet levenni a baloldali labtartot ami eleg hulye megoldas mert az XL en le lehetett venni
Hát igen az nem ártana
Ezen az oldalon a vázból jön felfelé egy váznyúlvány,amire rögzítve van a lábtartó.Na ezt a váznyúlványt nem lehet leszerelni,és valószínűleg abban akad el neki a váltókar.....persze mondom ezt úgy hogy nem is láttam,kéne egy videót látni róla hogy mi a probléma,mert így csak találgat az ember
Pedig a lábtartót is le lehet venni a hondákról úgy már le kéne jönnie
Csak arra tudok gondolni,hogy a lábtartónál a váz deformálódva van.....ha tényleg nem fér ki.
Ha ki kell venni ezért a blokkot akkor ott valami ármány van
Elvileg saját tapasztalata: [21281] tegnap 21:18
Csodálkoztam én is
Ne haragudj de ki mondta neked ezt a baromságot hogy egy váltókar miatt ki kell venni a blokkot?
Hello!
Jól emlékeztem,simán kijön a váltókar,nem kell a blokkot kivenni,sem megemelni. Csináltam egy kis videót csak neked

http://youtu.be/-TNajduAU3A