Üdvözlet!
Nemrégiben eltört a berúgókarom az xr-emen a szokásos helyen, és és arra gondoltam hogy egy xl 600 as berúgókart szereznék rá. A képek alapján ugyanolyannak tűnik az egész. Szerintetek jobban megérné rá egy xl 600-ét rárakni még akkor is ha nehezebb, de sokkal erősebb? Hogy szoktátok ezt orvosolni xr fanok ? :)
de nem sirok eddig is elvoltam ezután is el leszek max a lágymányosi híd alá tolom a vasat .... az építőipar inkább útvesztő mintsem mentsvár én azt gondolom..
pestre nekem 70 pénz a havi bérlet(vagy 250 az éves) ott sem kapnék annyival többet hogy megérje meg 2-2,5 óra az utazás
így meg 20 perc az utazás, ha véget ér az esős időszak akkor megy 30 lesz mert szimóval járok majd
ini most pest sem jobb lutri ...az egész albérletben meg föleg ma még van holnap meg ki tudja és ne gondold h bejelentenek ez a magyar építő ipar még mindig itt tartunk...
ezért kellett nekem is oda menni ahol épp volt felvétel.....
felénk tisztára lepusztult minden, 50 borhamisítóból is becsukott már legalább 48......
nincs itt semmi csak a homok
...nekünk a főiskolán a mérnökdoktoruraak- úgy tanítják hogy Magyarországon egy átlag cnc gépkezelő/esztergályos/hegesztő szakmunkás 2000-2500forintos órabérért dolgozik..aminek a felét, vagy többet ugye kézhez kap..ezzel kell számolni..na én olyankor szoktam a fejemrecsukni a könyvet..de ők ezt szerintem amúgy el is hiszik, annak ellenére hogy ők sem keresnek olyan túl sokat...érdekes világ van az tuti.node Orbán báttya most közös értekezésre hív a gazdasággal kapcsoatosssssan..majd jobb lesz biztos vagyok benne, érdemes odafigyelni!
addig én is megyek téglátpakolni...
ellenben faszán lehet izmosodni, múltkor kivettem egy 10kilós cukros pakkot az autóból aztán majdnem pofánvertem vele magam
akkora rakás vas némileg nehezebb
vasakat reszelgetek,pakolászok&huzigálok, stb
3 hónap próbaidő, addig nem nagyon kell nemet mondani, utána is csak nagyon keveset
ellenben olyan cég ahol van lézer, hajlító, porfestés,stbstb szóval nem lesz ez rossz, majd olyan 8-10 év múlva
még örülhetek hogy vasárnapokon nem kell menni, van aki akkor is megy......
másfélszerezték a tervet aztán kevés lett a heti 5 munkanap
jó sok szar munka kicsi pénzért, csak nincs más ide is protekcióval jutottam be, mondjuk lehet kár volt........
Nemrégiben eltört a berúgókarom az xr-emen a szokásos helyen, és és arra gondoltam hogy egy xl 600 as berúgókart szereznék rá. A képek alapján ugyanolyannak tűnik az egész. Szerintetek jobban megérné rá egy xl 600-ét rárakni még akkor is ha nehezebb, de sokkal erősebb? Hogy szoktátok ezt orvosolni xr fanok ? :)
15 óra után ráérek! Akkor találkozhatunk!
így meg 20 perc az utazás, ha véget ér az esős időszak akkor megy 30 lesz mert szimóval járok majd
felénk tisztára lepusztult minden, 50 borhamisítóból is becsukott már legalább 48......
nincs itt semmi csak a homok
addig én is megyek téglátpakolni...
akkora rakás vas némileg nehezebb
3 hónap próbaidő, addig nem nagyon kell nemet mondani, utána is csak nagyon keveset
ellenben olyan cég ahol van lézer, hajlító, porfestés,stbstb szóval nem lesz ez rossz, majd olyan 8-10 év múlva
másfélszerezték a tervet aztán kevés lett a heti 5 munkanap
jó sok szar munka kicsi pénzért, csak nincs más