Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az megfelel! Majd hangoskodjatok hogy megtaláljalak benneteket!
Egy számot adhatnátok,hogy biztosan találkozzunk!
vitboy szentkirályszabadja ? régi lakatanyaváros neked az a hely megfelelne? kb szombat délután érünk oda
Sziasztok!
Szombaton, 23. án délután lenézek én is ha adtok 1 helyet a találkozóra!
Milyen meló van szombaton amit nem lehetne inkább áttenni hétfőre
Viccet félretéve akik a képen vannak szinte mind ott leszünk.
Devilke a Hondás mezben és mellette az ő kicsikéje.
Sziasztok!
Lehet még jelentkezni a túrára
hát én idén nem túrázok sehová
jobban örültem volna hogy ha nem lesz munkám még a nyáron, de nem mertem kockáztatni azt hogy nem vállalom
most meg szopok mert szinte minden szombaton is meló van
4-5 ember az tuti eddig úgy néz ki
Kocsival meg utánfutóval de azért érdeklődj körbe hogy nagyjából hányan lennénk.
Reméltem hogy ezt mondod
csak nem jön közbe semmi...
Azt már tudod hogy jutnál el ide ?
Ha nem jön közbe semmi akkor én megyek.
Basszus jó hogy szólsz
ebben a hónapban 22-23 -24 kerül megrendezésre
Remélem nem olyan nagy gond hogy csak most szólok
Hali Devilke!Mi a helyzet lesz még idén tour de Balaton? Vagy inkább tegyük át jövő nyárra
teljesen jó álapotú lamelláim vannak lemezekkel együt 6 ezer ftért adom. az összes lemez és lamella le fotozom neked ma estére.
Ja és az előző elektronikával is igy voltam jóvolt, pár nap mulva inditanám erre nincs semi!
Az DOMINATOR blokkos Xr emben meghalt az elektronika! Vettem bele egy bontott Transalp gyujtás elektronikát. Kipróbáltam ment vele szépen. Mentem utána vele kb 5 Km ert és Jó volt , haza mentem vele nem volt semi baj. Másnap inditanám erre megint nem indul , nincs szikra sem. Mi lehet a problem?
érdekel, mennyibe kerül meg milyen állapotú?
Üdv! Van valakinek Husqvarna TE 350 endurója?
van nalatok is biztos mert nalunk kevesebb dolog van ezekre a gepekre
kiez a csávó vannak még eladó motorjai.?
ha érdekel lamella nekem van 2 szett is
itt volna az eladó xl600lm akir érdekel irjon hivjon mindent el mondok 06302738234 sonic18@citromail.hu
kb ez az amiért a karbihoz sem nyúltam még hozzá... mert tudom utána csak szivnék vele
masteron ezzel bármikor rárugok és persze jol találom el elsöre bepöcen és szépen ketyeg szivató és egyébb nélkül...
jo kis oldal rögtön találtam is hátsó láncfogaskereket ami jol néz ki van ilyen oldal nálunk is ?vajon