Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a kép van a domirol Masteron sajna nem mertem fotozgatni nehogy azt gondolja az öreg h be akarok törni de rengeteg moci van nála csak ugy csorgott a nyálam
nekem DR8EA - van aMOTORBAN semmi gond vele nekem ezt mondta a szerelö h ez való hozzá.. mellesleg 1000km után sem volt vele semmi gond mégis cseréltem.. nem tudom mi az a 9 es a végén elírtad?
Még ezek is ide tartoznak
Sziasztok!Csináltam képeket a gépről,nem éppen makulátlan és még hiányzik pár dolog róla de majd apránként megoldom
Tudnál adni egy linket ahhoz a bolthoz?
uj nalunk kb 50 euro
Napot. Ez egy jó kis karika volt. 70 km sárdagasztás
Sziasztok!
Bontóban vegyél 1 szettet, kb 7000Ft ból meg van használtan!
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy xl 600 lm-be honnan tudnék szerezni kuplunglamellát és kb. mennyibe kerül? köszi
egyáltalán nem sürgős és kössz
DPR8EA9 gyertya kell bele nem az amit te irtal
hali.
meg nemtudtam lemerni mert szakadt nalunk az eso es most meg nem vagyok otthon...remelem nem surgos
Sziasztok.
Nem ide való kérdés de érdeklődnék szakértőtől mennyiért mennek a
Honda TRX700xx quadok ? 2 év körüliek.
üdv ha valakit érdekel van egy nagyon szép álapotban lévö honda xl600 lm öninditós + berugós vissza pill indexek lámpák minden müködik + csomag tartó uj dugóval szelepekel szelepszár szimeringekkel és olajal holnap csatolok képet. érd a 06302738234 es számon
hát nyilván nem oldódik meg telefonon..csak sajnos élőben sem jobb a helyzet...a másik meg az: "hogy hagy itt aztán 20ezeré' megnézzük, de minimum 15, maximum meg a csillagos ég...", a harmadik verzió meg az hogy már nem tudnak mit kezdeni vele...no mindegy, holnap ha úgy alakul össze lesz pakolgatva..vagy nem aztán lesz valami, vagy nem...
hát azért nem fogom olyan gyakran csereberélni, bár ha simán ki lehetne önteni és feltölteni megtenném
alig használom, idén lehet benne 500km ami jó eséllyel csak duplázva lesz.....
most olyan éhenhalós szakasz van, majd ha beüt a bőség akkor lesz szerviz
egyet értek!
hát azért masteronnak is volna mit mesélnie a densorol.)
40 óra lenne max az olajcsere ideje Szét ne csiszold a belét
amióta beletetted azt a hiányzó valamit nem rázza ám ki a fogamból a tömést az xr4 pár év múlva majd kereslek egy generálra
Lehet hogy a közeljövőben meg kell hogy látogassalak,majd írok vagy hívlak.
Hát ige,telefonon nem lehet megjavítani. Véleményem szerint nem a szelepvezetőnél zabálja úgy az olajat,persze mérget nem vennék rá
Tiszteletem
Szia mester!