Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide nem nagyon érdemes feltölteni olyant. Valami bujkálós, mászkálós videóra gondoltam. Most kiváltam ebből a "hegymászós" endurózásból, kezdett unalmas lenni. Mindig ugyanott mindig ugyanazt...
Említésre méltó nincs. Milyet szeretnél?
A legutóbbi videó fikázása után úgy döntöttem nem töltök fel,ráadásul nem nagyon tudok újat mutatni.
jaj ha van akkor nem szoltam
Hát igen, nem csúnya.
Jut eszembe újabb videó nincs?
Nekem egy ilyen kéne,de nem egyszerű szerezni,itthon még nem láttam.
Van alatta alátét pont emiatt,de még úgy is hosszú lenne,ráadásul így jobb a hűtés is,mert nem takarja el a henger egy részét.....nekem tetszik így
Érdekes, hogy mennyivel karcsúbbá teszik. 10 kg-ot simán letagadhatna.
ha a sarhanyo hatso csavarjai ala teszel alatetet akkor eleje feljebb lesz es meg jobban fog kinezni a motor(legalabb is nekem ugy jobban tetszik...nekem is ugy van) es akkor nem fog beleerni a vazba se talan
Nekem se jön be az a fajta,kicsit régimódi.

A másik motoron egy EXC fejidom van,persze átfényezve
A kartervédőt kihagytam bocs,Amerikából lett rendelve.
Igen lefesteném,mert zölden nem lenne az igazi.
http://www.parilla.hu/termek/C...
Ez elég olcsó, de ez a forma nem annyira tetszik.(Cemoto)
Amit linkeltél az már csinosabb.

Nagyon tetszik a kolléga xr-e. Milyen fejidom van rajta?
Zölden kicsit furán nézne ki .....oké,gondolom lefestenéd

Ha jó lenne rá,akkor nekem már az lenne fent Viszont az RMC-ben szokott lenni egyenes sárvédő rá,talán fehér,és fekete színben.
Közben rákerestem,és úgy látom 2010-től másfajta az R-es verzió első sárvédője. Amúgy rá lehet rakni azt is,az egyik kollégának olyan van fent,de alakítgatni kellett.
Ha felmegy a kép,akkor a hátsó XR-en az R-es sárvédő van.
Kawasakié is stimmel rá. Zöldet néztem használtat 1000 Ft/db.
http://www.rmcmotor.hu/termek/...!

Ehhez hasonló hátsó sárvédőt nem tudsz? Esetleg a cr -é jó lehet rá?
Neked ez gyári fejidom?
"CRF"
A CRF 250/450X-é a mai napig így néz ki szerintem. Csak a CRF 250/450R-nek másfajta,de hogy pontosan mikortól azt nem tudom.
Az a link amit küldtem tutira olyat mutat ami jó rá.....legegyszerűbb ha azt mondod hogy 2004-es CFR-re keresel,mert az jó az XR-re is.
Én is köszönöm szépen a linket, már nekem is illene egy újat feltenni.
a 2004-2008 -ig terjedő crf 450 .é szerinted stimmel?
Van valakinek ötlete milyen hátsó teló érdemes xl-be raki h magasabb legyen a hátulja? esetleg cr hátsó sárvédö nincs valakinek eladó?
hello szép xl:)))
baromira tetszik a formája.az évjárat az mindegy?mindegyik crf-é egyforma?a kartervédődet honnan bótoltad?
Megzavarhat hogy a CRF futómű van elől,ezért itt egy másik kép az XR futóművel is. Az újabb típusú CRF R-nél van az a lépcső amit Te is említesz,a régebbieknél nincs ilyen. Még annyi hogy a végéből le kell vágni egy kicsit,különben beleér a vázba. Szerintem kecsesebb,szebb tőle a motor,de ez szubjektív