Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti hogy jó rá,nekem ilyen van rajta csak piros
Közben látom peti1966 is ajánlott másmilyet.
Itt is kereshetsz!Xr Sárvédő
holnap megkeresem
nem gyári hanem valami egyéb gépről van
de szerintem nem te kerested, de ha nem jelentkezik akkor veled egyezünk meg
Napot.

Ini engem érdekelne egy kormánykapcsoló mert az enyémről letört a világításkapcsoló. Mennyiért? És a feléből emnnyit engedsz?
Amúgy a crf re való az tuti stimmel rá?mert nálam a 4 csavar egy sík felúleten fekszik fel.a crf nél nincs egy kiugrás a 2 első és 2 hátsó csavarhoz képest?
De tetszik is.kösz szépen meg is nézem az oldalt.
Ilyen nem tetszene neked? Ezt egy az egyben fel lehet csavarozni.
holnap ráérek kotorászni, kellett valakinek egyszer a nem túl távoli múltban egy kormánykapcsoló
aktuális még? keressem?
gyári hátsóm van fehér de gondolom téged ez nem vigasztal
szerintem a motorosboltokban lehet kapni univerzálisat
Hali nem tud valaki tippet adni hogy honnan tudnék első sárhányót venni fehér színben az xr re?univerzális is jó amin nekem kell kifúrni a lukakat.köszi
vegre kesz a gep.....mar nem csorog a vezlanc
Üdv mindekinek, olyan gondom van a 600as xr-emmel hogy most lett újratekercseltetve a gyújtótekercs, jó a tarfó, az összes vezeték semmi nem testel le aminek nem kell és már csak a cdi egységre gyanakodok mert nincs még mindig szikra, esetleg VÁC körzetében ha lenne valakinek cdi egysége kölcsönbe egy próba erejéig azt nagyon megtudnám köszönni...
0620 3498275 ezen elérsz
Hello!Elérhetőséget légyszi küld el.Köszönöm előre is
annyira itt sem tűnik keménynek a terep..no se baj
a husqvarnát viszont kihagytam a felsorolásból,-azért akkor is adja hogy majdnem több európai motor van egy japán endúróversenyen mint hazai. fő piac amerika..vagy tudnak valamit
Üdv,csak beköszönök!
Mostanában kevés idő jutott motorozásra,de azért az utolsó teletankolás óta az átlagfogyasztásom 3,6l/100km-re jött ki.Több robogót szégyenbe hozna ez a 600-as XL :-)
igy van
Ezekszerint azt felejtsem is el, hogy az XR-é jó lesz rá? :D
Azért mert az xr-en 3/4 lamellás lánc van.Az Xl-en meg 4/5 lamellás van.Több anyag erősebb kivitel.
Miért van az, hogy XR-re majdnem 8 ezerrel olcsóbb a vezmérmülánc mint az XL-re? Rosszúl tudom, hogy a blokk lényegébe úgyan az csak a váltóba van különbség? :O
az igaz de en azt mar nem tartom igazi XL-nek
De van Honda xl 650 transalp csak az már v2 es
XL650 nincs....ez XL600 lesz ahogy masteron irja