Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a főút nálunk ma má rjobb volt :D ott mentem 90-100 körül :DDD nekem a nyakam fázott :D de a szakállam megse érezte :P :DDD
Rendeltem a mikuni tm 42 be alapjárati fúvókákat németből.7100 ft volt a két darab ebből a posta 10 eur (3000ft) itt nálunk 5800 ft volt az hogy kiküldjem szlovákiába a karbit.Hihetetlen egy lehuzós egy országban élünk Ja és mind a kettő levél küldeményként lett feladva mert nem érik el a 2 kg ot.
Irtam mailt
ha minden igaz holnap kuldom a XR karbit
Na örülök hogy ilyen gyorsan megkaptad
de igen ...egy kicsit ha vissza olvasol akkor ott itam neked csak ma kicsit sok hozzaszolas szuletett es hatrebb csuszott
Milyen karbit viszel?Csak nem megkaptad amit küldtem?
csak az a gáz hogy ezek az ngk-k szarok
inkább kiadnék érte 5-6 ezret csak utána legyen jó 10 évig..
Ha majd meghallod az árát , akkor már nem is biztos hogy kelleni fog .
Ezek a Densok valók az XR4-be. Hogy hol lehet kapni,nem tudom
egyik densora sincs magyar találat......
Boltban táblázatból kinézik a megfelelőjét,de valami IX24.
Én nem raknám bele,jó bele a sima is.
nem inditottam el mert ugy vettem hogy nem ment.....hat ha olyan ido lenne mint pl tegnap akkor kimennek egy futtatas erejeig
ja és olyant amit lehet kapni magyarhonban
valami ütősebb nincs? irídium végű vagy mittudomén, ami kitart az örökkévalóságig......
Persze, DENSO X24GPR-U
xr4hez van valami alternatíva az nkg gyertya helyett?
meleg? a szakállam hozzáfagyott a bukóhoz......
volt egy gyors, ahol mentem már40el is
Egy rövidet csak mennék vele Még el sem indítottad a motort mióta megvan,ha jól emlékszek.
pedig ma szinte kimondottan meleg van :P
Ilyen az én vész leállítóm is. szerintem kb 2000 is ilyennel szerelték.
hat vagy ma vagy holnap viszem a karbit a szerelohoz es akkor szerintem hetvegen vagy het elejen kesz is de kiprobalni mikor fogom azt nemtudom mer ilyen hidegbe nem akarok kimenni
Én se mostanában fogok motorra ülni.
Meglássuk. Lehet valamelyik hétvégén elmászunk arra, de a közeljövőre ne számits
Csinos nagyon.