Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezt belerakod olyan hangja lesz mint egy 4ütemű robogónak,rohadtul nem fog menni.
Helló Érdeklődök tudtok-e eladó 2004-es kiadású xr400 gyári hangtompítót, a válaszotokat előre is köszi.
köszi, akkor megpróbálom azzal
Van letöltésvezérlőm (Internet Download Manager),és azzal.
De én is ezzel szarakodok,mert látom hogy van még ott több video is,de én sem tudtam még letölteni mindet,csak hármat.
Ez az egyik legjobb amit mostanában láttam
hogyan tudnám letölteni? mert azt nem találtam, csak az oldalon tudtam nézni amit linkeltél
nem papírról kell töltögetni
hanem amennyi fér

hiába írnak enyémre is bármit akkor is 2,1 megy bele minden alkalommal a nívó felső részéig.....
már 3 csere volt de mindig ennyi
mondjuk amikopr kitekerek minden csavart én rugdosom egy darabig hogy jöjjön ki minden
Úúúúú! Elfelejtettem
Holnap találkozunk,megkérdezem,esküszöm!
Hali. Valaki Meg Tudja Nekem Mondani Hogy Xl 600 R be Mennyi Olaj Kell?
Kicsit jó a hangulata

http://youtu.be/J0mbqL7dIiA
Szerkesztővel lett valami?
Angol az 500Rhez nekem van...meg ezenkivul talaltam nemetet meg olaszt!na mindegy azert koszonom
Most nézem ugyan az a link,csak lejjebb kell görgetni
Zsír a kamerája is
Sajna csak angol service manualom van,de az is XL500S-hez,R-hez nincs.
karbobruszkavol az szlovákul a köszörülni? mer akkor megtanultam életem első szlovák szavát teccik ez a szó,mostmár ezt mondom ha flexelek
faszán néz ki igy feketén
Itt
van 11 faxa videó tőle,benne van az is amit belinkeltél.
Nagyon tetszik a motorozása
Xl500R hez nincs magyarod? vagy valahonnan nem tudsz letolthetot?
KÖSZ SZÉPEN.
Itt az egyik,a másikat még keresem
Innen letöltheted
Akkor kérek szépen...
Szia colt.honnan van neked magyar kezelési könyved?nem tudnád nekem átküldeni e-mailen?
Húúúúúú,ez már régóta megvan,de pont ma írtam ki dvd-re,és néztem meg tv-n. Van ennek folytatása is,jó nagyot perecel!
És van tőle másik vidi is,nagyon jól keni a srác