Köszönöm szépen a tippeket. A felújító készletet néztem már, de van más baj is, a felső része a karbinak valami műgyantából van kiöntve, és eredetileg szerintem műanyag volt vagy fém, szóval mindenképpen kellene. A felújító készletben van egy nagy membrán ami mindenképpen kelleni fog mert már a benzin az évek alatt megette (félig) Amúgy megy szépen a gép, gyorsul is rendesen, de néha alapjáratról leáll, és elég idegesítő, ha mondjuk forgalomban vagyok vele. Ugyanis ez rendszámos tükrös lámpás műszakis ritkaság :-) Szóval szerintem mindenképpen cserés lesz, még a kuplunk van hátra, meg egy gyertya csere, utána jön a teljes festés. Azt hsiszem ennyi. Projekt... legyen mivel foglalkozni télen.
Újba max egy ilyen fekújító kittet kapni: http://m.ebay.com/itm/juego-de...
Ha a többi része kopott akkor esetleg "felfúrni" és csináltatni másik subert
Bármit is teszel nem lesz olcsó
Sziasztok!
nemrég lettem tulajdonosa egy 82-es XL500R viszonylag jó állapotú endúrónak. Már régóta fent vagyok a Sportmotoron, de eddig csak egy CBR9292RR-em volt. Belevágtam a koszolós motor témába is. Még annyi hiányzik a boldogságomhoz, hogy kellene egy új, vagy nagyon jó állapotú karbi. Nem tudom hol lehetne beszerezni az eredti Keihin karbit, mert kicsit gányolt, és nem úgy megy vele a gép mint kellene. A többi a szerelőm szerint rendben van. Aki ismeri Finszter Zoli Cegléd (versenyző, cross bajnok) és saját maga szereli a gépét. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném.
mindig csak a szerelem
régen én is csináltam ezt a szerelősdit, most már inkább feldobom a futóra aztán elviszem a ktm boltba ha elromlik
legalább addig se kell motorozni amíg gyűjtögetem a pénzt
Ha a többi része kopott akkor esetleg "felfúrni" és csináltatni másik subert
Bármit is teszel nem lesz olcsó
nemrég lettem tulajdonosa egy 82-es XL500R viszonylag jó állapotú endúrónak. Már régóta fent vagyok a Sportmotoron, de eddig csak egy CBR9292RR-em volt. Belevágtam a koszolós motor témába is. Még annyi hiányzik a boldogságomhoz, hogy kellene egy új, vagy nagyon jó állapotú karbi. Nem tudom hol lehetne beszerezni az eredti Keihin karbit, mert kicsit gányolt, és nem úgy megy vele a gép mint kellene. A többi a szerelőm szerint rendben van. Aki ismeri Finszter Zoli Cegléd (versenyző, cross bajnok) és saját maga szereli a gépét. Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném.
Dupla karbis XR blokk ?
régen én is csináltam ezt a szerelősdit, most már inkább feldobom a futóra aztán elviszem a ktm boltba ha elromlik
legalább addig se kell motorozni amíg gyűjtögetem a pénzt
Természetesen elöl egyforma!
igen tárcsafékes de nincs hozzá tárcsám viszont két távtartót azt adok hozzá, az ára:50000ft