Sziasztok .még mindig nem birom indotani a motort úszó szintet kicsit lejjebb vettem.most nem rugdal visszaa .ehejett második harmadik rúgásra durrog aztán még pár rúgás be indul de le is áll 1-2 máspd perc után
Üdv. Honda xl 600r pd03 motort keresek, lehetőleg gyári fejidom,sárvédők stb. Motorhibásan is érdekel, szétszedve is, magyar vagy külföldi papírokkal vagy okmányok nélkül is. 250eft ig.
Nehezen indult.kb 5 másodperc után le ált .karbi ba új membrán karbi pucolás gyertya cserélgetés vezérlés ellenőrzés szelep állítás (a szivó hézag még egy kocsit nagy .)szikra van .úszót próbáltam lejjebb és feljebb is állítani .semmi változás .nehezen (nagyon )indul 5másodperc után le áll .+2-3 rugásonként vissza rúg akkorát mint a ló .ja lendkerék ék nincs elszakadva
Üdvözletem. Xl 600 asomra keresnék sport dobot a gyári helyére. Valakinek esetleg volna meg köszönném ha tenne fel róla képet és árat. Előre is köszönöm !
Na egy kis szelephimba javítás,mind a 4hasonlóan nézett ki,hiába volt jó a szelephézag mérőhézagoló szerint,mégsem volt jó,ezért a beverődés volt a felelős
Sziasztok!
Ma rendeltem egy kormányt rmc motorrol viszont nem tetszik mert nagyon magas.. 28mm átalakitom van. Szerintetek van olyan lehetőség, hogy vissza küldöm és levásárolom? Nem mentem vele még csak felprobáltam.
Karbi probléma miatt nem szokott visszarúgni,hacsak nem gázt húzol rá.A vissza rúgás inkább gyújtás hibára utalna vagy nem jó helyen rúgod meg a motort.Sajnos így látatlanba nem nagyon lehet segíteni a problémádon.
Üdv .Még mindig nem birok ezzela karbival kitakaritottam össze raktam membránok jók.mégis csak 3-4 másodpercig jár a motor.utánna leáll mint amiből kifogy a nafta .Vagy a másik lehetőség hogy vissza rúg akkorát hogy csak pislogok
Én nem szoktam ezeket a csavarokat nyomaték kulcsozni.Érzésre megyek! És a tömítő alátéteket is cserélem,akkor nem kell agyonhúzni.
De ha nem vagy biztos a dolgodban,akkor inkább csináld nyomaték kulccsal,nehogy megszakítsd a menetet,vagy elhagyd a csavart.Az olajszűrő 3 csavarját 12Nm-el húzd le,ne ökör módon.
És a legfontosabb!!!NEHOGY szerelj rá ilyen gyönyörű pótlábtartót!!!
Köszi szépen a segítséget!!
Valaki meg tudná mondani mi ez ami képen van?
Előre is köszi!
Ma rendeltem egy kormányt rmc motorrol viszont nem tetszik mert nagyon magas.. 28mm átalakitom van. Szerintetek van olyan lehetőség, hogy vissza küldöm és levásárolom? Nem mentem vele még csak felprobáltam.
De ha nem vagy biztos a dolgodban,akkor inkább csináld nyomaték kulccsal,nehogy megszakítsd a menetet,vagy elhagyd a csavart.Az olajszűrő 3 csavarját 12Nm-el húzd le,ne ökör módon.
És a legfontosabb!!!NEHOGY szerelj rá ilyen gyönyörű pótlábtartót!!!
Valami állatkirály jól megtépte szerencsétlent...