Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bontósorba került egy 1984es XL 600,szinte mindene megvan még(blokk futómű, kerekek, elektronika stb..), akit érdekel valami az jelezzen.
Keresel még xl 600 hengerfejet?
huzatot a parillában láttam
xr4re biztos volt, xr6ra nem tudom
xr 600 gyári tank matrica és üléshuzat hol található normális?
Na ezt nem néztem!Vagy legalábbis nem emlékeztem a méretére!Már vagy 2 éve nem is láttam,de valahol a sufniban kell legyen!
az xr be passzol a kerékszerinted Poc mert akkor kellene
el kell vagdosni a ráfot minden küllő között 1mm koronggal aztán széthúzni 18asra és összehegeszteni
Csinálj belőle 18-coll-ost és te leszel a király A domi kerék nem jó mert 17 es,pedig abból annyi van mint égen a csillag
Egy arany színű kerékszettem van valahol domihoz,az tárcsás.Az FMX-be akartam beletenni,de már nem hiszem hogy belekerül valamikor is.A csapágyakat meg a tárcsákat biztos cserélni kell rajta arra emlékszem.A gumik még talán használhatók.Ilyet kerestek annyira?Valakinek ajánlottam Zsolt komámat hogy nála biztos van kerék!Lett végül?
A varazsgombot akarja szimbolizalni.csak nem akartam lemenni lefenykepezni ( onindito)
Unatkozzzzzik honapok otaaaaaaa
Esetleg ha erdekel valakit, van egy xl500am elado, Szolnok mellett lakom, ma dobom fel hirdetesre. esztetikailag eleg fos, raferne egy festes bar en is igy hasznalom nem kell ra vigyazni annyira :) motorikusan nagyon jo, fustmentes a blokja. ha erdekel valakit irjon es egyeztetunk. 100ba adnam udv
ez vakoknak és gyengén látóknak van :)
Hát igen a domi igencsak orrnehéz Minek rá ez a kapcsoló?Mitől jobb mint a gyári?
mit csinál rajta xt varázsgomb?
nehezebben veszi a kereket, de ami különlegessé teszi az ez:
én gyűrűset vennék, most is azt veszek a huskyra 16 ezer a 118 csapos did
Még nincs eldöntve
ok
de az biztos hogy többet bírt volna a gyűrű nélkülitől
Na milyen az xr-hez képest?
Köszönöm, de kopóból, inkább újat vennék.
ja
de tárgytalan, mert nemrég jött rá vevő
esetleg még valahol egy reginám van, de azt előbb meg kell keresni, mondjuk azt nem tudom hány csapos
520 as gyürüs?
annyiért szerintem nem éri meg, állítólag kb fele annyit bír a gyűrű nélküli
hány csapos lánc kell? mennyire sürgős?
hamarosan(hó végén) módosítok a husky áttételén, lesz egy felesleges 110csapos gyűrűs did láncom kb 2000km van benne
6-8e FT