Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi az árkülönbség köztük?
Lánccsere előtt állok. Érdemes gyűrűs láncot venni vagy jó a gyűrű nélküli erősített?
majd mindjárt rábeszél a kupec a postázásra
Sziasztok!

Maradt uj hengerfejtomitesek es talptomitesek XL600V transalphoz (90elotti verzio). Ha valakit erdekel csorgessen, igyen odaadom, de postaval nem foglalkozom
Harminc-448-hatvankilenc83
Tabon van
ezen a szelepülék szenvedésén kiv más nincs..
Az xl 600 r is ilyen, még meg van a dugó....
Ezt így nem tudom neked megmondani, mert dörzsárral készítettük, de ha legközelebb szétszedem, lemérem egy kaliberrel. Nem emlékszem milyen méret letta végleges.
milyen fúvókák kelletek végül is a beállításhoz..?
XL 600 RMG és XR nél tuti hogy ez gyári nyomok
XL 600 R dugót még nem néztem szóval ott lehet nincs ez..
Sziasztok! XR650R supermotora akarok kipufogórendszert csináltatni, ha valakinek van valami bevált darab, akkor csőméreteket, elhelyezési tippeket szívesen vennék. Nem az a cél, hogy hangos legyen, hanem a teljesítmény kihasználása. Apropó, régebben írtam a Mikuni BST40-ről. Azóta tökéletesen sikerült beállítani, és érezhetőbben jobb vele motorozni, mint a gyárival.
két xl gyári dugóm is van egyiken sincs.. ez 600 as gép?
nálam van gyári dugó de azon nincs...
Szelepnyom az gyári dolog a dugón Mocis !
Ezt én se értem , XL 600 RMG-LM nél már a dekompresszor a kipu szelepet működteti... de ugyan úgy megvan ez az "üreg"
De alkalmas lehet pár gramm fehér port is behozni a vámon :D
Köszi Káosz :) velem beszéltél amúgy valamelyik nap karburátor ügyben de már megoldottam elvileg Devilkével.
de mik azok a szelep nyomok?
valakinek esetleg el fekvőben nincs 17 collos cross hátsó gumija?
Szerintem gyári Honda dugó(MK2)
az IN feliratnak meg a szívó oldal fele kell nézni!
Innét a hengert lehúzni már csak egy gondolat kb. 2perc, és akkor tudtok dugót mérni,hengert nézegetni gyűrűhézagot mérni és elkeseredni,hogy kéne bele egy másik dugó
Mire kellett anno ezt így túlbonyolítani?
Ilyen az XR-emben a dugattyú. Valaki tud információt mondani hogy azok a betűk és a számok mit jelentenek?
Devilke! Hétvégén hívlak és szerintem hétfőn lehet is majd postázni a karburátort, de majd megbeszéljük.
okés köszi a válaszod
Oda az első sárvédőre.
Kép.
Nehogy le vedd mert ott jön ki a kompót !
Am ott van a fedél mögött a dekompreszor szelepnek egy "üreg"
amikor dolgozik a dekó oda engedi ki az égéstérből a compressziót . amíg XL volt nekem is az járt a fejembe "MI LEHET EZ ?" imbuszt fogtam és megnéztem és Bazzeg akúr*a életebe itt van a dekó ... De alkalmas megelegszendvics sütésre is