Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az enyémben crm 125 hátsó van jól bírja de az uj lengővillához vettem gyári munkahengert és inkább veszek bele egy cr 250 hátsót minimális eltérése van a xr 600 képest .... teljesítményben meg nincs nagy különbség még egyeztetek pár dolgot de szerintem ez a legjobb megoldás..
És miért nincs?
Mert aki tehette megvette a 18-as kereket a régi xr6ba, vagy domiba.
Meg hullanak is, sokszor törik a lánckerék felfogatásánál!
Érdemesebb venni valamilyen hasonló agyat, cr250, gilera, stb, aztán átfűzni, hézagolni, stb.
Jobban jársz ha teszel bele másik motor 18 as hátsókerekét mert xr hátsó keret nem fogsz találni Rajtad kívül még legalább ketten is azt keresnek,de égen-földön nincs
Sziasztok ha valakinek tárcsás hátsó felni xr 600 hoz van eladó akkor érdekel köszzz
Gyújtás probléma akkor lehet ha túl nagyot sűrít,akkor kopogásos az égés de azt 100 as oktánú benzinnel ki tudod deríteni.
hát már nemtudom pontosan . a szelepek jók benzinnel meglestem nem szivárog át eddig nem csinált ilyet. csak ma amikor beletettem az uj dugót. de ha a dugó mérete miatt gyujtásprobléma lett akkor nemtudom milesz :S
Mennyi különbség volt a dugók között?A vezérlést mindig a gyári jelre kell rakni.A szelepek be lettek csiszolva?Mert lehet nem zár rendesen a szívó szelep.
ismét felétek fordulok segítségért. ma cseréltem szelepszárszimeringet. és hengert dugót. a henger és a dugó egy donorblokkbol való amibe uj dugó volt. összeraktam mindent vezérlést is . és azt csinálja hogy a légszűrűnél sziszen néha . mintha visszadolgozna. a két dugó között van külömbség. a csapszegtöl a dugó tetejéig mérve eltérő a méret. . és ez sík tetejű dugó. elképzelhető hogy ehez a dugóhoz visszább kell állítani a vezérlést ? xl 125 röl van szó. a gyujtás az fixen van
Köszönöm, ha szükségem lesz rá, kereslek.
Nagyon jó! Én is pont ekkorát mértem a tűn. Jó lesz köszi!
115 főfuvóka van benne
Itt vannak a képek
Subertűn ez a szám van : E23 50B
Ha esetleg érdekel 1 pár 15000 és van 2pár választhatsz melyikeket kéred, újszerűek.
csináld ugyanezt egy másfél órás patakmedres szopó után, 45 fokos emelkedőn
sík úton nekem is jól indult, amióta denso gyertya lett betéve
SimsonStuntMan ezen a számon elérsz 06 30 876 0489
Mi van? Milyen rugdosósdi?
Az XR tök faszán indul.
A picsa 60 kilómmal könnyedén berúgom, és sosem állok fel a lábtartóra!
Mentem egy kört a műszakira kölcsönkapott enduro gumikkal!
aj-aj
ezután a dt olyan lesz mint gipszes kézzel recskázni
zsír verda mi az ár?
Cimborának nem jött be ez a rúgdosósdi....
ha valakit érdekel, szombatig eljöhet még megnézni
Érdekelne! Adod a súbertűt is külön? vagy csak karbistól? Adnék a súbertűért is jó pénzt.Tudnál adni egy elérhetőséget Devilke?
"Gyuszi bácsi te zsidó vagy? csak néha kis apám-csak néha"
Mit ér meg neked egy ilyen subertű?
De van karbim is olcsó pénzért.... ha elviszed ajándékba adok hozzá szívócsonkot