Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem tudom
És az XL karbinak a subertűje nem jo ?
Cseréld le egykarbisra, hidd el, sokkal jobb!
vazzzzzz
most jut eszembe nekem nem is xr hanem xl dupla karbim van
ha máshol nem találsz akkor nagyon drágán tudok adni
nem azért mert zsidó vagyok, hanem akkor használhatatlan lesz a karbi
Sziasztok! Valakinek van elfekvőben XR 600 (dupla karbihoz) 1darab subertű? Mert nekem eltört és sehol sem találok :(
Tehát ha van valakinek azt megvenném! Vagy valami ötlet hogy honnan szerezhetnék be? Köszi előre is!
tiéd tárcsás nem?
hát erröl van szó
milyen felni jó még xr 600 asba hátra tárcsásra sürgős lenne ?
tenyleg azt elfelejtettem leirni hogy xl 125 hoz keresem a szelephezag beallitasat. kicsit komas voltam
már megvan
:D Ne add fel!
légszűrőszivacsot nézzétek meg hogy mennyire átlátható
múltkor vettem a robogóra, még 2 rétegen keresztül(1 centis) is simán láttam hogy merre fekszik a kutya a fűben
köszi,megrendeltem.
lertam . szelephézagra vagyok kváncsi
Pl.itt tudsz venni légszűrő szivacs

Vagy kérdezd meg autósboltba,nálunk ott is van
ok,köszi megnézem,és esetleg tudod hol lehet kapni légszűrő szivacsot?
Nézd meg, hogy könnyen át tudod-eszívni rajta a levegőt,mert ha nem direkt légszűrő szivacs,akkor megeshet,hogy nehezen engedi át a levegőt.
Pl.:egy fürdő szivacson keresztül kellene venned a levegőt akkor megszakadnál ,de a légszűrő szivacson szinte ellenállás nélkül jön keresztül a levegő.
egy retek elektromos kábel beszopatott
mocis küldött linket 6000ért újat kapok,meg is rendeltem már,azért kössz az ötletet
Feradoloztasd fel. Kb 4000 ft.
ma berugtam az öreg harckocsit szép járás melegedik stabil alapjárat egyszer csak mintha elvágták volna...... azóta ha beindítom max 1 perc stabil alapjárat és nyekk kibaszottul kezdek kiábrándul a sorozatos nyomorék hibák miatt.. van még benzinem ha ferlbasz felgyujtom a picsába
az nem baj ha 2cm a szivacsnekem is ez volt xl ben csak jol psszoljon por ne menjen be.. de h mi a faszért dadog..
szerintem ha elektronika lenne üresben is csinálná bár tudnak érdekes dolgokat produkálni....
nem dadog üresbe,csak nagy tempónál 4-5be,és nagyon jól passzol bele a szivacs
kb 2 cm vastag,nemtudom milyen ez volt itthon,lehet hogy az miatt dadog le?