Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

terepre nem jó a domi..
Ezért jó a domi Mert olyan orr nehéz mint egy ámbrás cet
patakmederben nem jó az idegesség
de pl vízmosás egyik feléről átugratni a másikra kurva jó, vagy a kisebb patakokon átkelni, általában bele se ért az első gumi a vízbe
de a sziklás részeken percenként 200x cibálom a kuplungot
töltök fel egy vicces videót, majd nézz rá mondjuk egy óra múlva
jááá dikmán jampi vagyoll
Öreg vagy már szerezz inkább egy járókeretet aztán azzal sétálgass az udvarban
add ide jó lesz nekem
ezt már jó ideje hirdeted..h ellopták de bontott xr errefelé olyan ritka mint a fehér holló... hogy a picsába lett ez 670.,?
megvolt a husky teszt, van egy idegesítő tulajdonsága ami 5 ből 1x jó de a többi négyből csak szopi
nagyon hirtelen egy gép, ideges mint egy versenyló örökké 1 keréken van
szerintem az xr4 jobb volt(nekem)
Hogy tudták ellopni baszki
Sziasztok.Ellopták a képen látható mocit.Nem mostanában 3-éve,nade hátha tudnátok valamit.1991-es 670-es henger,sport vez.tengely, tuning kipu xl véggel.Fekete-piros huzattal volt az ülés amikor elvitték Hevesmegyéből Gyöngyösről.Segítsetek mindent meghallgatok!
Gyárilag az ott csak aluban fut.
egyébként meg ennyiért simsont nem adnak...
valaminek kell ott lenni ..csak aluban biztos nem fut..
Nem biztos Mert ezeknek a 250-eseknek a vezérlésük a gyengéjük ugyanis nincs csapágyazva a veztengely és kiszokta koptatni a helyét.
Valaki berágott...:) Felül csörög, Ez is vezlánc lesz.
valakinek.....honda
Nem durrog és csak melegen rúg vissza,de hidegen is ha beindul már tolhatom is vissza a szivatót
szerintem az inkább levegőt kaphat valahonnét ..de karbinál lesz a gubanc .. nem durrog?
Nem húzok arra is gondoltam már hogy veszek el az üzemanyagbol
nem húzol neki véletlen gázt rúgáskor?
Én pont a duplájára gondoltam.
Szevasztok! XL 500-asom mostanában rászokott hogy visszarug a berugókar tudja valaki esetleg hogy mi okzhatja?
olyan nincsen, úgyhogy akkor 1.6 lesz benne :)
köszi
Ha nincs a kerekeidbe vakszelep akkor ne vidd 1,5 bar alá