Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza kis gép:)
Miért bontod?
az van ha kell....
Próbáltam ledest, de nem jó, gyenge, nappal nem látnak!
Viszont a 21w halogent is meghajtja az xr!
Tudni kell hová kötni!
Hát 100% garancia nincs semmire. nekem nem optikai tuningnnak kell a fél körömnyi index, ha meg lehet oldani normálissal akkor azt fogom csinálni. Amikor meg kiszabadulok terepre majd lecsavarozom.
értem-értem
de nyáron simán elgázoltam egy motorost aki előttem indexelgetett jó halványan, kurvára nem vettem észre
De azért érted hogy nekem mért hasznos.
lyat én is szoktam! bár a jelenlegi motorommal addig vagyok elöl amig az utat mutatom..
ha vannak mögöttem szoktam kalimpálni, főleg ha én megyek elöl
de nem mindig kézzel
Ini erdőben mit kalimpálsz?Jelzel az őzeknek merre mész?
nemigen megyek aszfalton......
Lehet, de próbáltál már kalimpálni miközben egy merőleges utcába akarsz befordulni és mögötted 30cm-es követési távolságot tartanak?:)
HA mégis elmenne alkudjunk az SM-szettre:)
Üdv Mindenki!
Ez meg mi ez? :)
én még most is el mernék menni akárhová, max egy fél literes flakonba vinnék olajat arra az 1000km távra
a kalimpálás sokkal figyelemfelkeltőbb mint azok a 2 centis mini indexből kijövő 3 ledes villogások
valami ütős cuccot tegyél fel ami nappal is nagyon jól látszik, ha már indexelsz
Hehe, én 3 kilóért vettem, igaz fél napot bírt és utána ment rá a 120 pénz:)
Az a baj hogy nem tudom kimérni mi micsoda. vagy azt hogy milyen sorrendben kell kötni. Mondom, nagyon kettes alá vagyok:)
cserébe 450ért hirdettem meg
ennyiért rendszám nélküli sincs
az hogy füstöl egy dolog, ha fullgeci lennék párezerből megcsinálnám aztán pár hétig jó is lenne
ellenben nem zörög, jól indul, szerintem egy gyári szelepszárszimmering megoldaná a füst java részét
mondjuk leszarom ha nem lesz semmi akkor január felé eltolom egy nagygenerálra, utána megmarad ameddig fel tudok mászni rá
Városban is fogom használni, sőt, többet mint erdőben. Télen meg a kézzsákból kalimpálást nem vállalom be, van elég más dolog amire oda kell figyelni olyankor.
Úgy úgy:)
Most sajna nem is lesz.
Ha megnézed mennyit estek az árak, látod, sokan kivárnak!
De nem adom olcsóbban, nekem megfelelő így is!
ennyi megtekintés nekem is van, aztán egy érdeklődő sincs
mondjuk legalább senki sem akart érte hízót meg boros tartályt felajánlani
minek ennyi plusz kacat rá?
csak a súlyt növeli és töredezik állandóan
te tanulj más kárán:
nekem is voltak indexek, aztán mindig elmaradt 1-1 minden motorozós nap után
A féklámpa, és a világítás külön áramkör.
Meg persze a gyújtás.
Az egyén áramon van az index, meg a féklámpa.
A váltakozón a világítás és a duda. Ennyire egyszerű!