Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez melyik xr?
ha xr400 akkor érdekelne
mondjuk nem használnám csak műszakira tenném fel
most egy xl lámpám van erre a célra de az kb egy óra mire felteszem
nekem nem kell de ha kéne adnék érte egy ezrest
nemtom mennyiért kellene adni? 2ezerért? Nekem nem sok 6ezer forint azért írtam annyit.
szerintem kicsit magas az ár de te tudod
Nekem kéne egy feszabi segíthetnél rajtam ne legyen túl tőltésem
Hellótok
Érdekel valakit Honda Xr lámpa? 6 rongy esztétikai hibákkal.
a véleményem az,hogy nem Honda de nekem is Xt 6000 van tehát meg vehetted
nem hiszem el,hogy itt a fórumon nincs senkinek egy ilyen cdi
Valaki segítsen már mert kivágok mindenkit
Na mi legyen mikor menjek?
Csörges meg mert el kavartam a számod
Az lesz a vége,hogy elfut az ideg aztán szlovákiából rendelek egy programozható 2 csatornás tuning cdi-t
vételkor szedjétek ki a légszűrőjét aztán ha poros mögötte alkudj le legalább 50ezret
ezeknek elég béna konstrukció a légszűrőbox ráadásul megfejelik a nem gyári légszűrővel ami mellett bemegy még a homok is
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...

erről mi a véleményetek?
ami domi nállam volt annak is ez volt a baja pöcre indult járt majd gondolt eggyet és megált sajnos már elvitték a feleleget
amikor vette akkor az eladó mondta hogy ad hozzá egy cdi-t ami nem jó mert alapjáraton nemigen megy a motor, de még el lehet vele jutni végszükség esetén haza/szervizbe
a motorozz.hu-n nincs domi topik?
mert akár úgy is megérné hogy futóra fel és elvinni a másikhoz
Akiket ismerek azoknak már nem ez a csatlakozós cdi-van a motorjukon Irtam ide a fórumra párszor,hogy kéne segítség ez ügyben de senki se jelentkezett Amúgy a haverod gépén is ilyen alapjárat probléma volt és ott is a cdi-volt a bűnös? Az a baj,hogy ezt csak próbával lehet kideríteni mert kimérni állítólag nem lehet,de már azon is agyaltam,hogy esetleg a gyújtás jeladó is tudhat-e ilyen jelenséget produkálni? Teljesen tanácstalan és hülye vagyok az elektronikával szembe
azt furcsállom hogy ez a domi milyen jó meg sok van belőlük aztán nem akad senki aki tudna próbára adni egy cdi-t tesztnek
én simán tudnék a ténéréhez akár 5-öt is pár napon belül
amúgy cimbi gépe is ilyen volt, ott is szarolt az alapjárat
én oda adom enyémet csak az nem jó bele
Ha már megmutatom neki a gyújtás kulcsot már morog főleg az új karbival amivel rengeteget javult a gázreakció viszont valami gyújtás gond van mert néha leáll hirtelen alapjáratról.Valószínű cdi lesz csak senkitől nem tudok szerezni egyet,hogy lepróbáljam,hogy tuti az-e a gond
ugyanmár
kitartás kedves uram
nem roszz de szerintem egy chopernek se rossz
az egy kicsit sok nem gondolod?
kedvemrevaló
az ilyen xr-hez mit szoltok, nekem nagyon tetszenek
ha jöttél volna neked meglett volna majdnem az 1000
az nem is olyan sok
Nekem Komárom oda vissza 200 km