Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos,hogy nem egy versenyenduró a domi de túra enduróként terepen kényelmesebb motorral még nem találkoztam.Több napos túrán sincs kényelmetlenséggel gond még 2 személlyel se
van képed róla?
szereztem egy renthall kormányt az xt-be kurva jó lett
magasabb mint a gyári, meg egy kicsit szélesebb is, tök kényelmes
az eredeti már nagyon kajla lett
nem merném azt mondani hogy az xl jobb.... de jobban forgatható könnyedebben...nekem olyan simulékonyabb volt ...bár én ezt a montenbike stilus kormányt sem szeretem ez sokat ront nekem az élményen... a gyári xl jönne be csak valami újabb anyagból de már nézegettem egy vagyon lenne
terepen az xt után amikor átülök az xr4 re olyan érzés mintha 2 csaj szívogatná a répát
azert most hogy mentem egy dominátorral először terepen hát valóban terepen nem annyira jó hiába impozánsabb a blokkon kívül nemigen kellene más ...az is csak egy xr vázban .... ki kéne próbálni a 650 r-t
ennyit megér...
Hidd el Zsolti hétfőre sem lesz kellemesebb érzés..
Helló!
Nem cserélünk cdi-t ? Holnap megyek le Fehérvárra leviszem az enyém a tied meg elhozom Kipróbálom aztán utána visszaküldöm neked.Az enyémet meg nem is kéne vissza postáznod hanem majd én lemennék érte valamikor.
Térdhúzódás nagyon nagy érzés Vasárnapra!
Mi is mentünk egy jót Szombaton
karcos..... nem buzimoci ez hogy villogjon
nekem minden része karcos a motornak
okés köszi, ez meg csúnya és karcos.hát szeláví.
akkor nem olyan mint az enyém
amúgy 6 pénz nem rossz ár
bár én az xl lámpát 3 ért vettem, de az egy kicsit mókolt
Ez kérlekszépen egy 650r-es.
sok a tőltés mindenhogy és egy aksit ki is nyirtam
ha világít akkor is sokat tölt?
mérd meg egy jó akkuval
lehet az akkud is szar
igazat meg valava annyi a bajom,hogy aksimból elforalja a savat ha hetente rá nézek nincs bajom
én meg tudnám csinálni negyed óra alatt de lusta vagyok, meg aztán az enyém tök jó
amúgy a gyári fesszabokat olyan 10 felé adják a bontóban, és az is lutri, mert 20+ évesen akármikor behalhat
fakezű nem vagyok de te se állsz neki a motorodnak szerelni tehát én se állok neki mert elektromoság nem az én villágom
ha nem vagy fakezű csinálj egyet magadnak:
http://www.tenere.hu/letolthet...
olyan 5-6 ezer felé van az anyagköltség és sokkal jobb mint a gyári
eladó kéne apró pénzért
nekem van, de az kell
max próbának tudom odaadni
én tuti megvenném ha már ennyit kínlódnék a géppel
legalább már a gyújtás része is extra lenne
van feszabid?