Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként nagyon tetszik az a 650 r ....
inkább adnám el a kocsimat akkor
futás a providenthez
gondolom ...:) sajnos ez van
visszatérve még a kormányra előfordul hogy maga a kormány tekeredik meg és ilyenor úgy látszik mintha a befogók nem volnának párhuzamosak... legutobb nálam ez volt
Baszkijj ha nem akarnék mocit venni nem mondanék nemet....
fizeted 10 évig, aztán viheted :))))))
okés havi 40 ezret tudok adni.. ha érdekel szólj
Van bőven. Mire vagy kiváncsi? Motor is van eladó :-)
Meg is veheted :-)
jah.. szerintem is csak az lehet a gond emlékeim szerint xl nek a felsö kiflin öntve van a kormány alsó befogatása bár nekem 600 r volt annak lehet hogy más ...xr -en már van gumi az alsó befogó és a kifli teteje között...
tuti hajlott?
mert az xt befogója olyan laza hogy nyiklik-nyaklik aztán 2 fa között simán vissza lehet egyenesíteni
Sziasztok!
Xl 600-asom kormánybefogóját szeretném cserélni,mert egy eldőlés miatt a bal oldali ferdén áll.Most látom,hogy a felső villahídban is van egy persely,és szilent is.Nincs valakinek eladó?Nem tudja valaki,hogy ez a szilent is cserélhető,vagy általában csak a kormánybefogó csavarja hajlik meg.
most nem tudok bele áldozni sajnos .. autó projektben vagyok de bezzeg mikor kerestem ezt a fejidomot senkinek nem vooot szoval vettem ...valami sherco fejidomot ami nincs felszerelve most se .
Erdekel kollega?
ha alátenném a 3 centis magasítókat akkor már full kényelmesen tudnék vigyázállásban motorozni
erre gondoltam én is ez a stilus inkább tetszik..... kényelmesebb
jövőre tesztelem mit bír, idén már nemigen lesz használva rendesebb terepen
erre gondoltam én is ez a stilus inkább tetszik..... kényelmesebb
az xr4-en még a gyári vas van
de
mivel kitöredezett a kormányból a kézvédő dűbele tettem bele másikat kb 20 deka darabja aztán olyan facán csillapítja a rezgéseket hogy nincs is
Nekem 28 as pazzaz van fent és én megvagyok vele elégedve.Sokkal jobban csillapítja a rezgéseket mint ezek a 22 es acél kormányok.
gondolkoztam a twinwall kormányon
csak az 5x ennyi lett volna mint ez a mostani
oda másik befogó is kellett volna
Üdvözlet Urak!
Xr650R-ről tapasztalat valakinél?
28-as kormány?