200 alatt ritkán találni makulátlant
de
amikor a szimóm vettem 15 ért akkor keresett fater olyan 5-6 ezer között
szóval azért 200 pénz ló@... szart sem ér
megkeresni nehéz de semmit sem ér
Igen mi is azt beszélgettük hogy ezt ha el is hoztuk volna ezt totálba szét kellett volna boritani! de miután a jóember nem nagyon akart nagyot engedni belőle igy inkább hagytuk is..
Érdekes beszélgetés volt..szerinte uj a vezlánc meg a feszitő..telefonba ezt mondta..amire odaértünk addigra már egy bontott blokkot vett és abbol pakolt át mindent! Szóval az se volt uj amit beletett!bassza a csőröm pedig...
Baszki mentem egy durvábbat csajom xt-jével, és hát nem tudom, egyenesen nem de kanyargós részen saját magamat lemotoroznám vele :S Jó az xr nagyon de tényeg ha az ember bekeveredik az erdőbe ott már kicsit tehetetlen a kis xt meg ott elkezd élni!
igen ennek is olyan hangja volt vagy nem is tudom..nem csilingelt hanem inkább kopogott! Ereje volt mint a barom futomüve is rendben volt de ez a hang...alapjáraton csendben volt de egy pici gázt huztál és azonnal!
Honda XR 400-asommal kapcsolatba kérdeznék. Azt csinálja a motor, hogy hidegindításnál a kipufogóból fekete füst jön, valamint néha kiköp egykis olajat is. Ha bemelegszik, akkor már nincs ez a jelenség. Megnéztem és az olajat eszegette kicsit. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma, mit csináljak vele? A motor 97-es.
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Csányi
XL-ből 500as van fent sok de azt mégegyszer nem akarok mert tuti valami szart veszek