Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikori? azt lehet tudni? Na ilyet kéne kifognom!
XL-ből 500as van fent sok de azt mégegyszer nem akarok mert tuti valami szart veszek
Nem tudok képet felrakni...
Nem fogott az elsőfék, meg kicsit tulfojt a karbija ennyi! felrakta aznap elhoztuk! Meg csunya de és? Ki nem kakilja le hogy néz ki :D
egyébként igen..nem sok pénz elkölteni..csak megkeresni...
bazz...! láthattam én ezt? hibás volt?
200 alatt ritkán találni makulátlant
de
amikor a szimóm vettem 15 ért akkor keresett fater olyan 5-6 ezer között
szóval azért 200 pénz ló@... szart sem ér
megkeresni nehéz de semmit sem ér
Barátnőmnek vettünk egy 350 est!
milyen XT? kép?
Igen mi is azt beszélgettük hogy ezt ha el is hoztuk volna ezt totálba szét kellett volna boritani! de miután a jóember nem nagyon akart nagyot engedni belőle igy inkább hagytuk is..
145 volt az xt..... :D
Aztán megveszed kicseréled a vezérlést, mivan ha cicereg a hajtókar?, vagy himbás lesz? Egy halom pénz! Xl-t csak úgy ha tényleg patika a mocija!
Céloznám én de korlátok vannak megint csak összegben! a 350-450-es kategória 180.000ft felett indul! no annak 50 rugó hijja van
Érdekes beszélgetés volt..szerinte uj a vezlánc meg a feszitő..telefonba ezt mondta..amire odaértünk addigra már egy bontott blokkot vett és abbol pakolt át mindent! Szóval az se volt uj amit beletett!bassza a csőröm pedig...
Célozd meg ezt a 350-450 ig kategóriát!
az alapjárattól szól ha nagy a hézag, ha nicsen az nem kelepel csak nem zár melegen a szelep aztán visszaesik a teljesítmény
Baszki mentem egy durvábbat csajom xt-jével, és hát nem tudom, egyenesen nem de kanyargós részen saját magamat lemotoroznám vele :S Jó az xr nagyon de tényeg ha az ember bekeveredik az erdőbe ott már kicsit tehetetlen a kis xt meg ott elkezd élni!
azt le vetettük! baloldalon volt hézag de a jobb oldalon semmi az adhat ilyen erős hangot?
Vezlánc, himba, szelephézag, vetesd le vele a szelepfedelet!
igen ennek is olyan hangja volt vagy nem is tudom..nem csilingelt hanem inkább kopogott! Ereje volt mint a barom futomüve is rendben volt de ez a hang...alapjáraton csendben volt de egy pici gázt huztál és azonnal!
jó eséllyel a vezérműlánc, havernak is olyasmi hangja volt
kb mintha egy fémdobozban egy csavart ráznának
Amugy kérdés..ti mint honda tulajok és szerelgetők! egy XL600R blokkban mi kerepelhet? ez nem ciripelt hanem kerepelt rendesen a jobb oldalon!
Sziasztok!

Honda XR 400-asommal kapcsolatba kérdeznék. Azt csinálja a motor, hogy hidegindításnál a kipufogóból fekete füst jön, valamint néha kiköp egykis olajat is. Ha bemelegszik, akkor már nincs ez a jelenség. Megnéztem és az olajat eszegette kicsit. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma, mit csináljak vele? A motor 97-es.
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv Csányi
Nem tudom én a Fóti homokbányába mentem vele többnyire de homokba hiányzott a nyomaték.Pár kör után megizzadtam rendesen tőle
de mit tenne egy patakmederben?
Az igaz,hogy a nyomatéka messze elmaradt a domitól,de súlyra és futóműbe nagyon rendbe volt és kb úgy gyorsult mint a cr 250-esem.