Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorbán János
Te kis szekus
Gratulálok hozzá, képről jól néz ki.
Siófokról vetted? Mert akkor lehet erre alkudtam pár hónapja, akkor 4 kilóért volt fent, én 350-et ajánlottam de arra nagyon megsértődött:)
Hova vegyelek fel? A hátamra?
Fel vehetsz engem is ha gondolod
Ma is mentem nem keveset de városban
ez egy körfolyamat ... mindig ismétlődő vissza lehet nézni a többi válságot .....mindig ugyanazokkal az áldozatokkal jár de nem politizálok föleg mert nem értek hozzá
Ma már nem jó, majd holnap!
Érdekelne gyere fel facebookra
ma találkoztam egy sráccal 450 gas gas al tolja ö is csatlakozik ha megyünk valahova és itthon van:)
Na jó persze,de azért az figyelembe kell venni,hogy sok ember került szarba.Legtöbben a hitelek miatt Ezért nem akarok én hitlet semmire
Mert?
Neked kellene?
Nincs szándékomban, de veled üzletelek!
Szeva papám nem tudtam kimenni mert egy csomó dolgom volt ma is de lesz még alkalom
Amúgy a kipufogó leömlőt nem adod el róla?
Igaz, de itt arra értjük, hogy pár évvel ezelőtt, még min duplája volt ez a gép, ma meg örülünk ha vesz valaki motort.Már behozni sem éri meg!
csövesség nah persze.....jo duma magyar ember mindig ezt mondja akkor is ha van neki.... meg h szar a helyzet szar helyeztben nem kapsz kenyeret meg tejet max platos kocsirol a főtéren maradjunk ennyiben
Na de a tiedben nagyon sok a tuning alkatrész!
A papíros géppel bármerre megyek, nem zaklatnak.
Hát igen csövesség van az országba 300-ért jó vétel volt. Én nem adnám oda a domit annyiért pedig annak nincs papirja
joo ido volt nalunk is csak ma nem sikerult kimenni....na de majd holnap
Röviden?
Nincs pénze senkinek!
Ha van zseton, és megmutatom, az nagy úr!
Köszi!
mi sem fáztunk
igaz nem is mentünk gyorsan egyszer húztam koppra 4.ben nehogy ellustuljon a gép de 100ig nem ment fel
meg most a nagyon papírkutya haverral voltam nem is lehetett nagyon menni(nem értem meg miért nem tud bátor lenni )
fotomasinám direkt feltettem töltőre mert mindig akkor merül le amikor fotóznék, na most nem merült le mert a töltőn maradt
Felétek is szép idő volt ma? Nekem még motoron is melegem volt néha.
Gratulálok!
Ez az xr volt 380.000 ft amit belinkeltél múltkor,hogyhogy elengedtek belőle 80.000 ft-ot
Elég sok. Pl.: vezérmű lánc, főtengely stb.
ennek, és az xl600r blokkja közt mi a különbség?
450.000 volt először csak értek hozzá.