Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt én is észrevettem
meghirdettem egyszer a hondát hogy kopottak a gyűrűk meg füstölög is aztán érdeklődő sem volt
mindenki a 10 ezer alatti futású frissen felújított gépeket keresi
ami persze full hülyeség de ez van
igazad lehet de az őszinteséget nem értékelik? vagy milyen szar világ ez! azt hitem jó az mindenkinek h uj a motorban pár dolog. Mindegy, nem foglalkozok vele, majd viszi más
Az a baj nincs üzleti érzéked Nem kell mindig annyira őszintének lenni,azt kell mondani amit a paraszt hallani szeretne Néha át kell masnizni a történetet,hogy jól járjunk
hányszor viszed még oda?
ilyen nehezen tud beszokni?
hát jó
Szerintem hajtsd el a pi.....majd lesz másik vevő
eleinte kínlódtam a magassággal de már nem érdekel
csak ezt a 95mm-es kutyacsontot megrendeltem vagy egy éve aztán most lett kész....... nejnek meg így legalább leér az egyik lába teljesen
bár ha még így is beleér a sárvédőbe a kerék akkor kidobom a rákba
Na skacok mentem mert asszonynak meg ígértem a temető járatot,este leszek remélem nem termeltek sokat megy mindenki motora fellllllll!
Janszi, de attól is félek hogy megveszi mástól
pedig tényleg nem adok szart... És ráadásulé rendszámost sehol nem talál! tényleg nincs, néztem...ennyi pénzért. Nem hajthatom el, vevő .....lehet pedig azt kéne
igazad van...mindegy, megadtam az alvázszámot, aztán majd ha vissza jön visza jön, ha nem hát nem! de olyan idegesitő! az előttem lévő tulajt akarja zaklatni...az meg Solymári
meg h miért lábon hoztam haza onnan, miért nem futón? az apja fa..át már bocsi, de annyira felidegel
Szia ha valaki ennyire vaskalapos azt el lehet hajtani vegyen mástól aztán majd jól átbaxák azt vissza jönne de akkor már késő lesz
Láttam apliliánál csavarral állítható kutyacsontot!Szerintem nem rossz megoldás, volt vagy 16 os a csavar!
Nagyon át kell hangolnom magam még ehhez a motorhoz meg őszintén meg vallva nagyon puha vagyok még ezekhez a szakaszokhoz de kemény vagyok részben meg csináltam
Mond neki, mert a z előző szerelő elba.ta, de a másik jól megcsinálta.
sok a hülye...mindkét oldalon.......
ilyenektől mi nem is szoktunk motort venni
szard le miket mond, ha nem tetszik akkor elmehet motor nélkül is
Sziasztok! van egy potenciális vevőm a motorra. Már el is vinné, de nem érti minek cseréltem benne hengert, meg szelep, mikor az egy jó motor. Hogy mi az előélete,tuti nem rendeltetésszerűen volt hajtva, és kellett neki az alvázszám hogy majd ő utánajár ennek! beszarás! fiának venné a csávó, és nem tetszik neki h kicseréltettem benne dolgokat! idióta? vagy csak én vagyok a hülye?
ötletnek nem rossz, de nem is az igazi
nem egyformán kopnak a fékek aztán mindig szarul fog
d606
nekem ilyen van használtan kaptam a közepén alig van bütyök de a széle ép
vizes rétem szépem megy vele, e-betűs stb stb
szóval ilyesmi kialakítást szerezz akár használtan is tengelyig érő sarakban úgysem fogsz menni vele
nem is olyan veszett nagy a bütyök hogy aszfalton szar legyen
szerintem nincs baj a gumival csak nem hard terepre való
de majd szerzek cross gumát meg két kereket azt cserélgetem,mert a cross utcára nem jó mert nagyon kopik
Nekem pont jó a motor magasságom
most nézem hogy a kép lemaradt
nincs véletlen két felnid a motoromhoz mert lehet kéne
azért kéne két plusz kerék,hogy rakjak rá bütykös gumit és ha terepre megyek csak át rakom aztán goo
Szép jó reggelt
Igen Barna barátom is el magyarázta a dekot szerintem szoknom kell még
kutyacsont evolúció:
gyári 85mm
95mm(ma tesztelem, de inkább a nej kedvéért van)
105mm (ez már az én súlyommal nem az igazi)
olyan 3 centikkel csökken az ülésmagasság elöl, bár a segge jóval lejjebb jön
de szerintem az enyém nem gyári méret a gyáritól látványosabban magasabb
szerintem meg szar a gumid
szerezz olyant aminek a szélén van ép bütyök aztán nincs annyi szenvedés
ami neked van fent annak nulla az oldaltartása azért kell birkózni vele

az automata dekónál meg kell keresni a felső holtpontot, de úgy hogy ne engedd vissza a berúgókart teljesen szóval kb vízszintes állástól lefelé pumpálgasd amíg nem keményedik fel
utána visszaengeded teljesen aztán rábikázol
ha jó a gép, akkor pöccre indul
Nagyon tetszik a gép és srácok azt mondták nincs rossz hangja