Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem mit szarozol vedd meg a mocit is az asszonynak:)
2000 ? az jó. Ez vadi új. Még ki sem próbáltam hogyan állna a kis Xr-en. SAjna. Lehet megtartom
akkor ne is mérd meg, nem ér meg ennyit az asszony
az enyémet 2 ezerért vettem
de ha nagyon érdekel, leméretem othon és holnapra meg tudom mondani!
XXL-es, de rám jó volt, ugy hogy alávettem a protit. L-Xl-nek felel meg . Cm-ben nem tudom sajnos leirni, mert nincs nálam. 10.000ft
az a piros hondás mez mennyi zseton?
milyen méret? centiben
Eladom a csimmám is! ha érdekel, írj
10.000Ft
toltunk ma egy 60ast haverral
kicsi homokbánya kicsi erdő kicsi minden
azért az xr4 mennyivel könnyebb mint a ténéré
ellenben a seggem a ténérébe szerelmes
Oké, köszi a tanácsot!
akkor meg sem az....de ilyen dolgokat le irhatnal rogton es igy nem lenne felesleges talalgatas
Váljék egészségedre!
Az a gyanum hogy elfogytak a bronzkefék az öninditóban,ha már probáltad több akksi val akkor nem az árammal van baj,
3 aksival próbáltam már, illetve bikázással... a 75-ös aksis, járó autó azért csak-csak termel egy kevés áramot..
Akkor szerintem az a baja...gyenge az aksi
Már kipróbáltam egy másikkal, azzal se indul el a motor, mindkettő csak kattog. Esetleg nincs ötleted/ ötlete valakinek, hogy mi lehet a baj ? És nagyon lassan teker az önindító, mintha kevés lenne az áram.
kattog vagy meg sem nyikkan?
mert ha a két sarura adsz áramot és behúz, akkor meg kell nézni mi van belül, már ha szétszedhető
hátha javítható
autón javítgattam már, de motorét nem szedtem még szét
Sziasztok !

Nem indul be a Dominator, ennek az alkatrésznek a hibájából. Van rá valami gyógyír? Vagy kell venni egy másikat.
no comment
Legyen hideg a motor mikor jönnek, akkor inditsad el ha kérik, ne mondj semmi pluszt, csak ha kérdeznek akkor válaszolj!
Ha nem alkudnak akkor adj hozzá megmaradt cuccokat!
Mindent nézzenek át, és ha kell irhatják a papirokat!
Ja, és csak akkor add oda 1 próbakörre, ha a lóvé a kezedben!
EZ A LEGFONTOSABB!
Sokak motorját lopták már el próbakörön!
na ja 3 centis műköröm&szempilla aztán elő lehet adni hogy havonta 1x volt beindítva és fagyizni menni vele
Te eleve óriási előnnyel indulsz az motor eladás terén mivel,hogy nő vagy de te ezt se használod ki mivel rólad nem fogják azt gondolni,hogy széthajtottad a motort,de ha te azt mondod a mókusnak,hogy szét volt szedve és cserélve volt benne sok minden így logikus,hogy keresni fogja az okát és azon fog agyalni milyen volt az előélete a motornak.Azt kell mondani,hogy tudomásod szerint bontatlan a blokkja,te vigyáztál rá maximum csak olajat cseréltettél rajta Ennyi!Ne akard játszani a Teréz anya szerepét
még jó hogy nem irtam bele ahirdetésbe, hogy még bejáratva sincs! akkor meg se vennék...
ez igen! pedig nemhogy örülnének h nem halgatunk el semmit, na de ebből is tanul az ember! majd ha legközelebb eladok valamit, tuti mértékkel írom a dolgokat