toltunk ma egy 60ast haverral
kicsi homokbánya kicsi erdő kicsi minden
azért az xr4 mennyivel könnyebb mint a ténéré
ellenben a seggem a ténérébe szerelmes
Már kipróbáltam egy másikkal, azzal se indul el a motor, mindkettő csak kattog. Esetleg nincs ötleted/ ötlete valakinek, hogy mi lehet a baj ? És nagyon lassan teker az önindító, mintha kevés lenne az áram.
kattog vagy meg sem nyikkan?
mert ha a két sarura adsz áramot és behúz, akkor meg kell nézni mi van belül, már ha szétszedhető
hátha javítható
autón javítgattam már, de motorét nem szedtem még szét
Legyen hideg a motor mikor jönnek, akkor inditsad el ha kérik, ne mondj semmi pluszt, csak ha kérdeznek akkor válaszolj!
Ha nem alkudnak akkor adj hozzá megmaradt cuccokat!
Mindent nézzenek át, és ha kell irhatják a papirokat!
Ja, és csak akkor add oda 1 próbakörre, ha a lóvé a kezedben!
EZ A LEGFONTOSABB!
Sokak motorját lopták már el próbakörön!
Te eleve óriási előnnyel indulsz az motor eladás terén mivel,hogy nő vagy de te ezt se használod ki mivel rólad nem fogják azt gondolni,hogy széthajtottad a motort,de ha te azt mondod a mókusnak,hogy szét volt szedve és cserélve volt benne sok minden így logikus,hogy keresni fogja az okát és azon fog agyalni milyen volt az előélete a motornak.Azt kell mondani,hogy tudomásod szerint bontatlan a blokkja,te vigyáztál rá maximum csak olajat cseréltettél rajta Ennyi!Ne akard játszani a Teréz anya szerepét
ez igen! pedig nemhogy örülnének h nem halgatunk el semmit, na de ebből is tanul az ember! majd ha legközelebb eladok valamit, tuti mértékkel írom a dolgokat
az enyémet 2 ezerért vettem
milyen méret? centiben
10.000Ft
kicsi homokbánya kicsi erdő kicsi minden
azért az xr4 mennyivel könnyebb mint a ténéré
ellenben a seggem a ténérébe szerelmes
mert ha a két sarura adsz áramot és behúz, akkor meg kell nézni mi van belül, már ha szétszedhető
hátha javítható
autón javítgattam már, de motorét nem szedtem még szét
Nem indul be a Dominator, ennek az alkatrésznek a hibájából. Van rá valami gyógyír? Vagy kell venni egy másikat.
Ha nem alkudnak akkor adj hozzá megmaradt cuccokat!
Mindent nézzenek át, és ha kell irhatják a papirokat!
Ja, és csak akkor add oda 1 próbakörre, ha a lóvé a kezedben!
EZ A LEGFONTOSABB!
Sokak motorját lopták már el próbakörön!