Szia papám
Most értünk haza, mert elvoltunk barátoméknál
Szóval nagyon jó volt coltékkal nagyon rendesek meg segítőkészek,
nekem egy kicsit sok volt hirtelen a mély víz de remélem nagy csalódást nem okoztam senkinek
Végül is csak egyszer vágtam magam földhöz mondjuk az fájt rendesen mert a tankon hagytam a fél makost
Amúgy nagyon fasza a motor csak nagyon meg kell tanulnom ezt a rugdosást ,vagy ki kell kötni az automata dekot mert ez így szenvedés
Nagyon puha vagyok még ehhez a terephez de azért a hangya se küzd jobban a viharban mint én
késöbb indultam én is ki gyál mo körül voltam szivesen csatlakoztam volna de olyan messzire nem tudok egyenlöre felmenni kocsimon nincs vonóhorog se de jövöre ugy vizsgáztatom majd
Most értünk haza, mert elvoltunk barátoméknál
Szóval nagyon jó volt coltékkal nagyon rendesek meg segítőkészek,
nekem egy kicsit sok volt hirtelen a mély víz de remélem nagy csalódást nem okoztam senkinek
Végül is csak egyszer vágtam magam földhöz mondjuk az fájt rendesen mert a tankon hagytam a fél makost
Amúgy nagyon fasza a motor csak nagyon meg kell tanulnom ezt a rugdosást ,vagy ki kell kötni az automata dekot mert ez így szenvedés
Nagyon puha vagyok még ehhez a terephez de azért a hangya se küzd jobban a viharban mint én
Igen 34L
jó gép csak máshogy kell vele menni mint a 100kilósakkal
ja és lehetőség szerint máshol
Majd Ini megmondja a tutit
Amúgy hősiesen küzdött az elemekkel,és a technikával. Majd Ő elmeséli mi volt....persze ha van kedve.